EUR: 308,76 Ft
CHF: 285,20 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Egyéb IV.kerület

Játék a címerekkel

II. Címerkiállítás, Westend City Center

fotó:Keresztesi Balázs

Több mint 400 magyar település, köztük Újpest címere is megtekinthető a WestEnd City Centerben szerdán nyílt interaktív címerkiállításon. A tárlatot immár második alkalommal a Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) közreműködésével szervezte a bevásárlóközpont. A kiállítás alkalmat kínál a magyar településeknek, hogy bemutatkozhassanak a főváros lakosságának, valamint minden hazai és külföldi érdeklődőnek, vásárlónak. A kiállítás részeként egy három hónapig tartó országos nyereményjáték is indul. A játék lényege, hogy a tablókon kiállított címereken és QR-kódokon felül kiemeltek kinagyítva 87 címert, valamint külön határon túli településneveket, amiket egy rendező elv köt össze. A játékban résztvevőknek azt kell kitalálni, hogy mi az, ami „összeköti” ezeket a településeket. A Címerkiállítás 2016 nyaráig látható a WestEnd második emeletén.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Pörög a panelpiac

  Pörög a panelpiac

  Budapesten a panellakások átlagos négyzetméterára idén október közepén 329 ezer forint volt, ami 21 százalékos drágulást jelent az egy évvel korábbi átlagszinthez képest, 2014 októberéhez viszonyítva pedig 65 százalékos áremelkedést jelent.

 • Cirkuszoltak a Vajdában

  Cirkuszoltak a Vajdában

  A Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolában huszáros vágással oldották meg, hogy a gyerekeknek szombat ellenére legyen kedvük iskolába menni október 15-én.

 • Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy magyar állampolgárságú.