2018. május 20., vasárnap
Bernát, Felícia

Extra

Johnny Depp beteg gyerekekhez látogatott el titokban

Jack Sparrow-nak öltözve, titokban látogatott el egy Brisbane-hez közeli gyermekkórházba kedden az Ausztráliában forgató Johnny Depp.

Az amerikai színész meglepte a kórház betegeit, beszélgetett velük és közös fotókhoz is pózolt.

A Children’s Hospital Foundation közlése szerint Depp és színész kollégája, a filmben Scrum kalózt alakító Stephen Graham helikopterrel landolt a kórház tetején és mintegy három órát töltöttek el a gyerekekkel.


“Egyik szobából a másikba ment, hogy minden olyan gyereket meglátogasson, aki nem tud felkelni az ágyból. Nem sajnálta az időt arra, hogy mindenkivel személyesen beszélgessen” – mondta el az egyik beteg édesanyja az ABC Newsnak.

“Nem akarta, hogy felnőttek vegyék körül és siettessék. A gyerekek miatt volt itt” – fogalmazott egy másik szülő.

A színész és csapata arra kérte a kórházat, hogy érkezésükről ne szóljanak se a médiának, se a gyerekeknek. A látogatásra csak akkor derült fény, amikor a Deppel közösen készített szelfik felkerültek a közösségi oldalakra.

Johnny Depp állítólag gyakran tesz előre be nem jelentett látogatásokat gyerekkórházakban.

A színész az elmúlt hónapokat Ausztráliában töltötte, ahol A Karib-tenger kalózai című nagysikerű kalandfilmsorozat ötödik részét forgatja. Depp alakítja Jack Sparrow kalózkapitányt. A film várhatóan 2017-ben kerül a mozikba.

Kapcsolódó Cikkek

 • A brit sajtó óriási terjedelemben foglalkozott a hercegi esküvővel

  A brit sajtó óriási terjedelemben foglalkozott a hercegi esküvővel

  A brit sajtó óriási terjedelemben foglalkozott Harry herceg és Meghan Markle esküvőjével, a híradások többnyire az udvari protokoll változásait, a szigorú szabályok enyhülését emelik ki – mondta a közmédia tudósítója az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában.

 • Nemi erőszakkal vádolják Luc Bessont

  Nemi erőszakkal vádolják Luc Bessont

  Feljelentést tett egy párizsi rendőrkapitányságon nemi erőszak miatt Luc Besson francia rendező és producer ellen egy színésznő pénteken, az ügyben megindult az eljárás – közölték szombaton igazságügyi illetékesek.

 • Hercegi esküvő: Nem a politikusok a főszereplők

  Hercegi esküvő: Nem a politikusok a főszereplők

  Harry herceg, a brit királyi család tagja és menyasszonya, Meghan Markle szombati esküvője arisztokrata esküvő lesz, nem a politikusokról szól – mondta Ocsenás Katalin protokoll szaktanácsadó-rendezvényszervező az M1 aktuális csatornán szombaton.