2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb X.kerület

Jól halad a felüljáró építése

A Sibrik Miklós úti felüljáró újjáépítésének előrehaladásával, és a Sibrik Miklós út és a Gyömrői út közötti útpálya felújításának elkészültével a csomópontban a Sibrik Miklós útról újra a felújítás előtti forgalmi rend szerint lehet mindkét irányból balra, a Gyömrői útra kanyarodni. Ennek köszönhetően  a 151-es és a 217-es busz újra menetrend szerinti útvonalán közlekedik – tájékoztatott a BKK. A 151-es busz Kőbánya alsó vasútállomás felé újra az eredeti Sibrik Miklós út és Vasgyár utca megállóhelyein áll meg, míg a 217-es buszra Pestszentlőrinc felé hétvégén is az eredeti Noszlopy utca és Gergely utca (Sibrik Miklós út) megállóiban lehet felszállni.

Felújítási munkálatok a Sibrik Miklós felüljárón.

fotó:Keresztesi Balázs

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.