2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Extra

Jön a Jurassic World folytatása!

Folytatódik a dinoszauruszos thriller: a Universal Studios Pictures bejelentése szerint 2018 júniusában kerül a mozikba a Jurassic World folytatása.

A Variety és a Hollywood Reporter című magazinok információi szerint a főszerepekben ezúttal is Chris Pratt és Bryce Dallas lesz látható. A forgatókönyvet Colin Trevorow, a Jurassic World rendezője írja kollégájával, Derek Connollyval. Azt, hogy ki lesz a rendező és mi lesz a következő rész címe, egyelőre nem tudni.

A Jurassic World júniusban került a mozikba, azóta világszerte több mint 1,52 milliárd dolláros bevételt hozott. Ezzel a Titanic és az Avatar mögött a Jurassic World lett a filmtörténet eddigi harmadik legnagyobb kasszasikere.

A sorozat előző epizódja, a Jurassic Park III. több mint egy évtizeddel ezelőtt hódított a filmszínházakban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rózsa Gyuri: Vágyom még egy nagy szerelemre

  Rózsa Gyuri: Vágyom még egy nagy szerelemre

  Rózsa Gyuri kirobbanó formában van. A 70 éves műsorvezető rengeteg időt tölt barátaival és szeretett lányával, Csillával, a Lokálnak azonban elárulta: egy lelki társ azért hiányzik az életéből.

 • Sztárgázsik: Ők vannak a csúcson!

  Sztárgázsik: Ők vannak a csúcson!

  25 millió dollárt, azaz 6,4 milliárd forintot kapott Daniel Craig a 2019-es James Bond-filmért. Nem ő azonban az egyetlen színész, aki milliárdos sztárgázsit tehet zsebre egy-egy moziért.

 • Ezer tő új virággal szépült a belváros

  Ezer tő új virággal szépült a belváros

  A Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. által indított Városom Veszprém mozgalomhoz csatlakozva három civil szervezet: a Cserhát Társaskör, az Újtelepi Baráti Kör és a Lokálpatrióták önkéntesei ezer tő virágot ültettek el a belvárosban a VKSZ Zrt.