EUR: 308,76 Ft
CHF: 285,20 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Egyéb IV.kerület

Kánikula után csapott le a vihar

zsoldoserzsi-3asmetro_0

A 3-as metró, egy utas szemével (facebook)

Mozgalmas volt meteorológiai szempontból az elmúlt hét: tarolt a vihar, de előtte még megdőlt a melegrekord. Kollégáink múlt szerdán délelőtt a Szent László téren 43 fokot mértek az autóban, néhány óra múlva azonban akkora vihar jött, hogy akadozott az áramellátás, a trolik és a villamosok felső vezetékrendszere több kerületben megrongálódott,  és gyakorlatilag szétázott a metró. A szél letört faágakat, tövestül kicsavart fákat hagyott maga után. A kárfelmérés folyamatos.

Budapest, 2015. július 8. Vihar Budapesten, a XV. kerületi Nyírpalota úton 2015. július 8-án. MTI Fotó: Kovács Tamás

Volt, akit az utcán ért az égszakadás
MTI Fotó: Kovács Tamás

Kapcsolódó Cikkek

 • Pörög a panelpiac

  Pörög a panelpiac

  Budapesten a panellakások átlagos négyzetméterára idén október közepén 329 ezer forint volt, ami 21 százalékos drágulást jelent az egy évvel korábbi átlagszinthez képest, 2014 októberéhez viszonyítva pedig 65 százalékos áremelkedést jelent.

 • Cirkuszoltak a Vajdában

  Cirkuszoltak a Vajdában

  A Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolában huszáros vágással oldották meg, hogy a gyerekeknek szombat ellenére legyen kedvük iskolába menni október 15-én.

 • Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy magyar állampolgárságú.