EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Extra

Keresztes Ildikó: Gyerek nélkül is anya vagyok

Keresztes Ildikó (Fotó: Máté Krisztián)

Keresztes Ildikó (Fotó: Máté Krisztián)

Az énekesnő legújabb színpadi szerepe, az István a király kapcsán osztotta meg gondolatait az anyasággal kapcsolatban, amely különös módon többször is visszaköszönt az életében, noha saját gyereke még nem született. – Szerintem egy nőnek akár születik gyereke akár nem, akkor is benne vannak a női ösztönök. Semmivel sem érzem magam kevesebbnek, mert még nem szültem. Elsőként a volt mentoraltjaim által tapasztaltam meg az anyaság fogalmát. A fiatalok által sok mindent tanultam, például harcolni, amit magamért sokszor nem tudtam. Összességében büszke vagyok arra az útra, amit egyedül, ráadásul nőként jártam be. Ezek szerint az idő mégis engem igazol – mesélte Ildikó.Az énekes-színésznő az István a király felújításában Sarolt szerepét fogja alakítani. A dolog pikantériája, hogy fiát, Istvánt, a nála 8 évvel idősebb Varga Miklós fogja alakítani. – Fiatalon nagyon nem örültem volna neki, de most már elfogadom, ha ilyen szerepet kínálnak, sőt, némelyik kifejezetten izgalmas, főleg ha Mikivel dolgozhatom együtt, aki ott volt már a pályám indulásakor – mondta.


Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.