2017. december 18., hétfő
Auguszta

Egyéb XIX.kerület

Kettőből kettő

(fotó: honvedfc.hu)

Djordje Kamber ünnepli egyenlítő találatát (fotó: honvedfc.hu)

A tavalyi vergődés után szárnyakat kapott a Budapest Honvéd labdarúgó csapata. Az élvonalbeli bajnokság első két fordulója után száz százalékos teljesítménnyel áll Marco Rossi csapata. Az első körben a bajnok Videotont múlták felül a piros-feketék, az elmúlt hétvégén pedig a tavalyi szezon harmadikját, az MTK-t fektették két vállra. 1-1-es állásnál, a 88. percben Vernes Richárd döntötte el a találkozót.

OTP Bank Liga, 2. forduló

Budapest Honvéd-MTK Budapest: 2-1 (Kamber 43′, Vernes 88′, illetve Strestík 38′)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.