EUR: 308,54 Ft
CHF: 285,01 Ft
2016. október 24., hétfő
Salamon

Belföld

Kilencéves gyereket rabolt ki egy nő

Tihany, 2006. június 24.
Egy kisgyerek szedi a levendulát a II. Tihanyi levendula fesztiválon. A tihanyi levendulaültetvényt dr. Bittera Gyula hozta létre franciaországi útjáról hazatérve. Először 1931-ben arattak öt holdon, az olaj minősége már akkor kiváló volt. Ma mintegy 30 hektáron termesztik a levendulát a Balaton mellett, vegyszer nélkül, teljesen kézi  munkával. Az aratást is hagyományosan sarlóval végzik.
MTI Fotó: Nagy Lajos

Kilencéves gyereket rabolt ki egy negyvenéves nő Szegeden, a gyanúsítottat őrizetbe vették – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.

Szenti Szabolcs közölte, hogy orvosi rendelőhöz hívták a rendőröket csütörtök délben: egy negyvenéves nő bement a váróterembe, ahol egy kilencéves kisfiú a testvérét várta, kivette a gyerek kezében lévő táskából a pénztárcát, majd megpróbált elmenekülni. A kisfiú az asszony elé állt, aki erre megragadta őt, és elrántotta az útból. A gyerek a falnak esett, de nem sérült meg.

A járőrök a közelben elfogták Z. Krisztiánnét, akit rablás megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek, és kezdeményezték az előzetes letartóztatását.

Kapcsolódó Cikkek