EUR: 319,08 Ft
CHF: 274,98 Ft
2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Extra

Király Linda évek óta harcol súlyos betegségével

Király Linda Hazánk sztárjai kiállnak a legális zenefogyasztás mellett  (Fotó: Máté Krisztián)

Párja számára Linda a nő!

Az énekesnő három éve küzd súlyos pajzsmirigybetegségével. Mára megtanult együtt élni állapotával, de a legtöbb erőt szerelmétől kapja, aki a betegsége felfedezése óta is ugyanolyan gyönyörűnek látja, mint korábban. – A párom mindennap elmondja, hogy neki én vagyok a legszebb és három éve minden percben mellettem állt, ami nagyon sokat jelent nekem. A legutóbbi vérképem alapján azt mondták az orvosok, hogy az állapotom javult, de persze tudom, hogy ez egy folyamatos harc, hisz mindenkinek másképp reagál a szervezete. Szeretnék minél hamarabb meggyógyulni, ezért egy életmód váltásba kezdtem, aminek egyik fontos része egy speciális étrend: teljesen el kell hagynom például a glutént, a fehér lisztét és cukrot, de szerencsére rengeteg olyan recept található, amivel változatossá és ízletessé tehetjük ezt a diétát – mesélte Linda.

Az énekesnő jelenleg azon dolgozik, hogy több ezer, az övéhez hasonló autoimmun- vagy hormonális betegségben szenvedő nőnek nyújtson támaszt és támogatást.


– A betegségem felfedezése után sok levelet kaptam hasonló problémákkal küzdő nőktől, akik tanácsot és segítséget kértek tőlem, de sokszor én magam kaptam tőlük jó kis tippeket. Így jött az ötlet, hogy indítsak egy fórumot: a Vénusz projekt azért született, hogy tapasztalatokat cseréljünk, szakértők tanácsait osszuk meg és erősítsük egymást lelkileg. Mindezt akár a közösségi oldalon, akár személyes összejöveteleken. Nem számít, mivel küzdesz, az a fontos, hogy összhangban légy önmagaddal testben és lélekben.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi, hazánk egyik leghíresebb DJ-jének 3 és fél éves kislánya mellé, tavaly megszülettek ikerfiai is. A lemezlovas elárulta, habár imádja a kicsiket bizony rengeteg feladattal és felelősséggel jár három gyermek nevelése, így nem szeretnének már több babát.

 • Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Gyerekes butaságnak tartja Hosszú Katinka édesapja, hogy Shane Tusup kiteregeti a magánéleti szennyest. István szerint miután tönkrement a pár kapcsolata, Katinka megkapta azt a gyengédséget Dudás Dani úszótól, amit Tusuptól egyáltalán nem.

 • Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Szombaton csapott össze a soroksári sportcsarnokban Növényi Norbert a harminc évvel fiatalabb ellenfelével, Makai Renátóval. A 61 éves olimpiai bajnok birkózó hónapok óta erre a pankrátor gálára készült.