EUR: 318,72 Ft
CHF: 270,74 Ft
2018. május 20., vasárnap
Bernát, Felícia

Extra

Kis Grofó: jól élek a mulatósból

kisgrofo facbook foto monus anikoLehet szeretni, vagy gyűlölni – de kétségtelen, hogy Kis Grofó megkerülhetetlenné vált, és még azok is dúdolják a dalait, akik cikinek tartják.

“Mulatási! Én a Bulibáró! Újra felöltöztem rajosan, de rajosan, mert így érzem jól magam” – szól egyre több szórakozóhelyen, rádióban, tévében Kis Grofó Bulibáró című slágere, ami ugyanannyira népszerű, mint korábban a No roxa áj.


– Mindkét dal fülbemászó és kiváló refrénnel bír – magyarázta Kis Grofó a Lokálnak, miért nézhették meg a Bulibárót egy hónap alatt több mint hárommillióan, míg a No roxa áj már 17 milliós nézettséggel büszkélkedhet. – A két számnak remek a dallama és eredeti, különleges a szövege is – tette hozzá Kis Grofó, aki szerint sikerének az a titka, hogy benne is lehet egy adagnyi X-faktor. Persze, tudni akartuk azt is, mit szól ahhoz, hogy sokan cikinek tartják a mulatós zenét.

– Nem szerethetjük mindannyian ugyanazt a zenei stílust. A mulatós zene alapvetően szórakoztatni akar, ezért egyszerűbb szöveg és dallamvilág jellemzi. Aki cikinek tartja, általában az is hallgatja és jót mulat rá, de jól van ez így – tette hozzá Kis Grofó, aki nem tagadja azt sem, hogy jól megél a zenélésből.


kisgrof3 facebook– A magyar átlaghoz képest jómódú családba születtem, emellett lassan tíz éve folyamatosan fellépek, nincsenek szabad hétvégéim. Nem tagadom, jól megélek a zenélésből, de ebben rengeteg munka és lemondás van. A közönség szeretete persze mindezt feledteti velem, szerencsés vagyok, hogy énekelhetek.

Bár a zenész még csak 24 éves, máris két kisfiú édesapja: Lacika azaz Cino Grófo 3 éves, kisebbik fia pedig egyéves és bár Istvánnak hívják, Armandónak becézik.

– Nem tartom magam szigorú apának , ugyanakkor oda kell rájuk figyelni, mert nagy csibészek. A zenélés mellett számomra a család a legfontosabb, szeretném a gyermekeimet tisztességgel, becsületesen felnevelni. A feleségemmel, Tündével egy keresztelőn találkoztunk. Ő már ismert engem, megálmodta, hogy velem fog családot alapítani. Édesapámmal mentünk el végül lánykérőbe, és mindjárt el is döntöttük, mikor lesz a lagzi, de nem bírtuk megvárni: egy hónap után elszöktettem Tündét. Eleinte nem tetszett a családnak, aztán megbékéltek. Azóta is boldogan élünk együtt. Amikor összeköltöztünk, mondtam neki, hogy a zenéléssel nem fogok felhagyni, hiszen ehhez értek. De nem is féltékenykedik, mert tudja, hogy hűséges vagyok hozzá – fejtette ki Kis Grófo, aki a két kisfiú után szeretne még egy kislányt is.

kisgrofo facebook kisgrofo2 facebook

Kapcsolódó Cikkek

 • A brit sajtó óriási terjedelemben foglalkozott a hercegi esküvővel

  A brit sajtó óriási terjedelemben foglalkozott a hercegi esküvővel

  A brit sajtó óriási terjedelemben foglalkozott Harry herceg és Meghan Markle esküvőjével, a híradások többnyire az udvari protokoll változásait, a szigorú szabályok enyhülését emelik ki – mondta a közmédia tudósítója az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában.

 • Nemi erőszakkal vádolják Luc Bessont

  Nemi erőszakkal vádolják Luc Bessont

  Feljelentést tett egy párizsi rendőrkapitányságon nemi erőszak miatt Luc Besson francia rendező és producer ellen egy színésznő pénteken, az ügyben megindult az eljárás – közölték szombaton igazságügyi illetékesek.

 • Hercegi esküvő: Nem a politikusok a főszereplők

  Hercegi esküvő: Nem a politikusok a főszereplők

  Harry herceg, a brit királyi család tagja és menyasszonya, Meghan Markle szombati esküvője arisztokrata esküvő lesz, nem a politikusokról szól – mondta Ocsenás Katalin protokoll szaktanácsadó-rendezvényszervező az M1 aktuális csatornán szombaton.