EUR: 308,66 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Egyéb

Kustánczi Liának nincs ideje a magánéletre

Idén is megrendezésre kerül a nyár legnagyobb sportprogramja, a Fitbalance Beach Club, Strandbuli sztárokkal, Kocsis Alexandra, Kulcsár Edina, Tolvai Reni, Singh Viki, Veress Mónika Nika, Kustánczi Lia, Dobó Ági, Kiss Daniella, Lepp Dorina, Koroknyai Virág, Sunrise Beach FitnessA szexi dj nyara a folyamatos utazásról és pörgésről szól, olyannyira, hogy saját bevallás szerint is ez néha a magánélete rovására megy.

– Egy ilyen szakmában az embernek úgy tud magánéletet élni, ha szakmabeli a párja, vagy nem tervezi annyira komolyan a kapcsolat. Ha elindul a hét második fele, akikor nem tudok tökéletes házasszony vagy barátnő lenni, egyszerűen annyi a dolgom. Sajnos a munkám sokszor a magánéletem rovására megy – mesélte Lia.

A 32 éves exmodell a következő 2-3 évet mindenképpen a karrierjének akarja szentelni, hogy utána új szintre emelje az életét

– 35 éves korom környékén szeretnék lenyugodni egy kicsit és a családalapításra koncentrálni. Természetesen, ha gyerekeim lesznek, nem éjszakázhatok már, inkább a zeneírás felé vinném a karrieremet – mondta lapunknak Lia.

Kapcsolódó Cikkek

 • Pörög a panelpiac

  Pörög a panelpiac

  Budapesten a panellakások átlagos négyzetméterára idén október közepén 329 ezer forint volt, ami 21 százalékos drágulást jelent az egy évvel korábbi átlagszinthez képest, 2014 októberéhez viszonyítva pedig 65 százalékos áremelkedést jelent.

 • Cirkuszoltak a Vajdában

  Cirkuszoltak a Vajdában

  A Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolában huszáros vágással oldották meg, hogy a gyerekeknek szombat ellenére legyen kedvük iskolába menni október 15-én.

 • Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy magyar állampolgárságú.