2017. december 17., vasárnap
Lázár, Olimpia

Egyéb XXII.kerület

Kutya jó lehet az új futtató!

42,5 millió forintot különített el az önkormányzat a rózsakerti lakótelep egyes játszótereinek és az északi területen található kutyafuttató felújítására.

Az EB OVO Egyesület szoros együttműködést kíván kialakítani az önkormányzattal, ennek egyik állomásaként közös kutyás napot is tartottak a rózsakerti kutyafuttatónál, amelyen sok környékbeli kutyatulajdonos is részt vett. Az önkormányzat nagyobb és jobban felszerelt kutyafuttatót kíván kialakítani a területen, amellyel kapcsolatban a kutyatulajdonosok már a helyszínen is elmondhatták észrevételeiket. Többen javasolták az árnyékos helyek növelését, a fürdető vagy itató létrehozását, az ülőhelyek számának növelését, és akadálypálya kialakítását. A gazdik e-mailben is leadhatják javaslataikat a rozsakert@bp22.hu e-mail címre, hogy milyen legyen az új kutyafuttató.


rozsakerti kutyafuttato22

A tervek szerint ügyességi akadálypálya is készül

kutyafuttato N.Z.2

Kezet rá: lesz új futtató! Németh Zoltán alpolgármester “pacsizott” egy uszkárral

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.