2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Extra

Lopással vádolják az ismert jóst

Nemrégiben azzal vádolták meg a hazai jósműsorokból jól ismert Borda István-t, alias Stephanust, hogy több mint 20 millió forintot csalt ki  a Svájcban élő Marikától. Az idős asszony állítása szerint a jós mondvacsinált indokokkal kért kölcsön tőle, sőt találkozásaik alakálmával rendszeresen tűntek el pénzek a tárcájából. Lapunk megkereste Stephanust, aki felháborodott a vádakon. – Valóban többször adott pénzt nekem Marika, amit el is fogadtam. Szerintem ez a túlzott rajongásának a jele volt, mivel más nőt nem tűrt meg a környezetemben. Rendszeresen becsmérelte a barát i köröm és a családom női tagjait – mesélte a jós, aki szerint összeesküdtek ellene. – A lopási vádak teljesen alaptalanok, ugyanis bizonyítékom van arra, hogy kik a valódi tettesek. A pesti éjszakai élet két transzvesztita előadója és egy Svájcban élő magyar szexmunkás rendszeres vendégei voltak Marikának, akik számtalanszor loptak tőle, amivel később még hencegtek is – mondta a becsületét védő Stephanus.

IMG_5120IMG_5061 IMG_5214

Kapcsolódó Cikkek

  • Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

    Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

    Idén is kihirdette a Hollywoodi Filmesek Céhe az általuk legjobbnak ítélt színészi alakításokat. A jelöltek között ott van a favoritnak számító Gary Oldman, Timothee Chalamet , Judi Dench és Sally Hawkins is, de olyan meglepetés jelöltek is befértek a listába, mint Steve Carrell és Woody Harrelson is.

  • Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

    Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

    Idén két huszonéves is hazaviheti élete első Oscar-díját a világ filmkritikusai szerint. A kétszeres Oscar-jelölt Saoirse Ronan és az újonc Timothée Chalamet számtalan díjat nyertek már az idei díjátadó szezonban, legutóbb a Chicago-i Filmkritikusok díját.