EUR: 308,66 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Extra

Lopással vádolják az ismert jóst

Nemrégiben azzal vádolták meg a hazai jósműsorokból jól ismert Borda István-t, alias Stephanust, hogy több mint 20 millió forintot csalt ki  a Svájcban élő Marikától. Az idős asszony állítása szerint a jós mondvacsinált indokokkal kért kölcsön tőle, sőt találkozásaik alakálmával rendszeresen tűntek el pénzek a tárcájából. Lapunk megkereste Stephanust, aki felháborodott a vádakon. – Valóban többször adott pénzt nekem Marika, amit el is fogadtam. Szerintem ez a túlzott rajongásának a jele volt, mivel más nőt nem tűrt meg a környezetemben. Rendszeresen becsmérelte a barát i köröm és a családom női tagjait – mesélte a jós, aki szerint összeesküdtek ellene. – A lopási vádak teljesen alaptalanok, ugyanis bizonyítékom van arra, hogy kik a valódi tettesek. A pesti éjszakai élet két transzvesztita előadója és egy Svájcban élő magyar szexmunkás rendszeres vendégei voltak Marikának, akik számtalanszor loptak tőle, amivel később még hencegtek is – mondta a becsületét védő Stephanus.

IMG_5120IMG_5061 IMG_5214

Kapcsolódó Cikkek

  • Hinnem kell abban, akit eljátszom

    Hinnem kell abban, akit eljátszom

    Mihályi Győző számtalan szerepet eljátszott már, ám minden karakter megformálása más készségeket kíván a művésztől. Nincs ez másként A Noszty fiú esete Tóth Marival című darabban sem, ahol a családfőt, Noszty Pált alakítja.

  • Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    57 éves korában elhunyt a 80-as évek bálványa. Pete Burns halálát szívleállás okozta – jelentette be az énekes menedzsere.