EUR: 319,65 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra

Mádai Vivien és Dobó Ági csónakházban kalandozott

madai_vivi_dobo_agi_csonakhazbanMádai Vivien és Dobó Ági bármilyen helyzetből a legjobbat hozza ki: a két barátnő hosszú ideje tervezgetett koktélozós, napozós délutánját özönvízszerű eső mosta el, ám a szépségek a felhőszakadás közepén is kreatívan feltalálták magukat. A Duna-parti csónakázásból végül csónakházi program lett, sőt, a napernyőt esernyőnek használva a lányok, nagy nevetések közepette még a monszunszerű zivatarba is kimerészkedtek.

Nincs is annál jobb, mikor az ember végre kiléphet a hétköznapokból és a város zajából, hogy barátnője társaságában végre eltöltsön egy lazítós, napfényes délutánt. Mádai Vivien és Dobó Ági is egy igazi csajos nap reményében indultak a Duna-partra: a két lány mindennel felszerelkezett, amire egy ilyen programhoz szükség lehet, ám a jól megérdemelt vízparti lazulás mégsem a terveik szerint alakult.


“Nagyon kedvelem Ágit, és ha néha sikerül kiszabadulnunk a pörgésből és közös programot szervezünk, mindig jól szórakozunk. Mindketten imádjuk a vizet, ezért sem volt kérdés, hogy ilyen szép időben csakis a parton tudjuk elképzelni a pihenést, de épphogy csak elkezdtünk belejönni, beborult az ég és szakadni kezdett az eső” csonakazas_helyett_csonakmosasmesélte Mádai Vivien műsorvezető. – “Balatoni lányként régen sokat eveztem, de mostanában kevesebb időm jut rá, utoljára két éve ültem csónakban egy sárkányhajó versenyen. Ezért is örültem, hogy most végre alkalmunk lesz egy kicsit csónakázni Ágival. Az időjárás azonban közbeszólt, és a vízzel csak az esőnek köszönhetően kerültünk közelebbi kapcsolatba” – számolt be élményeiről Vivien, akitől Dobó Ági vette át a szót.

“Imádom, hogy Vivivel mindenből képesek vagyunk poént csinálni” – kezdte Ági, aki szintén rengeteg időt töltött gyerekként vízparton. – “Tíz éves koromig a Tisza-parton éltünk a szüleimmel, így ez a délután felidézte a szép időket. Nagyon szeretem a hullámok és a napfény hangulatát, amit egy közös koktélozással dobtunk fel kicsit. Bár az időjárás felülírta a terveinket, mi így is remekül éreztük magunkat” – tette hozzá az egykori szépségkirálynő, aki Viviennel együtt csónakázás helyett végül csónakmosással zárta a délutánt.


 

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.