2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Extra

Madár Vera bombaformában van

A Jóban Rosszban színésznője két hónapja rendszeresen edz és ez meg is látszik az alakján. Nemrég egy sajtótájékoztatón fotóztuk ebben a sárga ruhában, ami tökéletesen passzolt virágos cipőjéhez. Nem csoda, hogy annyi elismerő pillantást kap, hisz mostani külsejére nem lehet panasz. Ez azonban nem volt mindig így, Vera ugyanis fiatalon anorexiával küzdött és mindössze 43 kiló volt a 173 centis magasságához képest. – Tinédzserként, gyerekfejjel keveredtem bele az anorexiába. 86 kiló voltam, és az volt a célom, hogy lefogyjak, de szinte észrevétlenül túlzásba estem – mesélte korábban. Hosszú folyamat volt, míg sikerült legyőznie a betegséget, de azóta minden rendben van. Már évek óta 58-59 kilót mutat a mérleg és Vera majd kicsattan az egészségtől.

 

Madár Vera Tandembiciklis edzés sztárokkal (Fotó: Máté Krisztián)

(Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

  • Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

    Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

    Idén is kihirdette a Hollywoodi Filmesek Céhe az általuk legjobbnak ítélt színészi alakításokat. A jelöltek között ott van a favoritnak számító Gary Oldman, Timothee Chalamet , Judi Dench és Sally Hawkins is, de olyan meglepetés jelöltek is befértek a listába, mint Steve Carrell és Woody Harrelson is.

  • Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

    Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

    Idén két huszonéves is hazaviheti élete első Oscar-díját a világ filmkritikusai szerint. A kétszeres Oscar-jelölt Saoirse Ronan és az újonc Timothée Chalamet számtalan díjat nyertek már az idei díjátadó szezonban, legutóbb a Chicago-i Filmkritikusok díját.