EUR: 319,66 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 27., vasárnap
Hella

Program

Magic Mike XXL – Tesztoszteron újratöltve

Channing Tatum arrives at the "Magic Mike XXL" Los Angeles Premiere held at the TCL Chinese Theatre in Hollywood, CA on Thursday, June 25, 2015. (Photo By Sthanlee B. Mirador) *** Please Use Credit from Credit Field ***Van ami nem változik! Az első filmben megismert Mike és sztriptíztáncos barátai újra összeállnak a könnyű pénzkeresés reményében, hogy Amerika-szerte megmutassák kockáikat és tánctudásukat. A folytatások szabályait a vetkőzőfiúk részben felrúgják, mivel – a moziba érkező hölgyek legnagyobb örömére – a „mindenből több” elve itt nem vonatkozik a srácok ruhadarabjainak számára. Az első filmből adódóan a férfiak sem fognak unatkozni: ha túlteszik magukat a tangás szépfiúkon, akkor eszement koreográfiák, izgalmas történések és a legtrendibb zenék várják őket a vásznon. A teremből kilépve viszont nincs arra biztosíték, hogy a kedveseik nem lepik meg őket egy kondibérlettel és egy 10 alkalmas chippendale tanfolyammal.

Tudta-e?


 • Matthew McConaueghey – aki a srácok gerinctelen főnökét alakította az első részben-  gázsi problémák miatt nem tért vissza. A Mielőtt meghaltam című drámáért Oscart-díjjal jutalmazott színész fizetése jelentősen megugrott az utóbbi időben.
 • Kevesen tudják, de Tatum a színészet előtt, tényleg vetkőzőfiúként kereste a kenyerét.
 • Érdekes, hogy a film három fő női karakterét nem huszonéves cicababák játsszák, hanem a 44 éves Jada Pinkett Smith (Mátrix 2-3), a 41 éves Elizabeth Banks (Az éhezők viadala trilógia) és az 57 éves Andie MacDowell (Hudson Hawk)

Kapcsolódó Cikkek

 • Ingyenes sportos vakáció várja a diákokat a fővárosban

  Ingyenes sportos vakáció várja a diákokat a fővárosban

  Ötödik alkalommal rendezi meg Budapest Főváros Önkormányzata az „Iskolakapun kívüli programok” keretében az immár hagyományosnak mondható „Sportos vakáció a városban” elnevezésű eseménysorozatot, amely során a nyári szünidő két és fél hónapja alatt ingyenes mozgásos, művészeti, játékos, vetélkedős és sportprogramokon vehetnék részt az általános és középiskolás fiatalok.

 • Dorian Gray arcképét festették meg diákok

  Dorian Gray arcképét festették meg diákok

  Az Oscar Wilde legendás regénye nyomán készült, Dorian Gray című musicalünkhöz kapcsolódóan a Kisképző (Képző- és Iparművészeti Szakgimnázium) tanulói nem kisebb feladatra vállalkoztak, minthogy elkészítsék „Dorian Gray arcképét”.

 • A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

  A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

   A főváros nyári, Dunához kapcsolódó kulturális és sportrendezvényeiről: a Szabihídról, Szabad Tér Színház és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 80. évadjáról, a Dunapest Fesztiválról, valamint a Budapest Urban Games – városi sportok fesztiváljáról számoltak be a humán főpolgármester-helyettes mellett a projektgazdák ma a Bálna Budapestben megrendezett sajtótájékoztatón.

 • VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  Magyar fiatalokért kampányol a Dj Duó a Balaton Soundon Szövegértési nehézséggel küzdő magyar gyerekek segítéséért kampányol a Balaton Sound támogatásával a Zamárdiban idén fellépő The Chainsmokers duó.