2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Belföld III.kerület

Mauritániai bevándorló is érkezett már Óbudára

Ugyan az előző hétvégén is rekord számú illegális bevándorlót fogtak el a hatóságok országszerte, a III. kerületben egyelőre alig érezni bármit is a migrációs áradatból. A Lokál megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatott, hogy az óbudai illetékességű területeken eddig összesen három fővel szemben intézkedtek idegenrendészeti ellenőrzés céljából. Az érintett személyek egyiptomi, szenegáli, illetve mauritániai állampolgárok voltak, őket az idegenrendészeti eljárás lefolytatására előállították. Lapunk azt is szerette volna megtudni, hogy az elmúlt időszakban regisztráltak-e a kerületben bevándorlókhoz köthető szabálysértést, vagy bűncselekményt, azonban a rendőrség erre vonatkozóan nem kezel adatot.

bevándorlás, migráció, menekültek

A kép illusztráció (fotó: MTI)

Kapcsolódó Cikkek

  • Elképesztő az emberek bizalma

    Elképesztő az emberek bizalma

    Ez az év az önkéntes nyugdíjpénztáraknál és az egészségpénztáraknál leginkább a tagokról szólt. A pénztártagok egyértelművé tették, hogy rendkívül megbízhatónak tartják az egészségmegőrzésükhöz és az anyagilag biztos nyugdíjas éveikhez kulcsfontosságú pénztári megoldásokat.

  • Sárosdi Lilla férje: Havas egy állat!

    Sárosdi Lilla férje: Havas egy állat!

    Schilling Árpád teljes mellszélességgel kiáll Havas Henrik áldozatai mellett. A rendező a Lokálnak elmondta, a szexuális zaklatás minden formáját elítéli, aki így bánik a nőkkel, annak a bíróságon a helye, ahogy szerinte Havasnak is.