2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb XIV.kerület

Medvék, lovak és sárgabarack!

Mozgalmasan telnek a napok a Zuglói Sport és Rendezvényszervező Nonprofit Kft. nyári napközis táborában. A gyerekek az elmúlt héten jártak a Kincsem Parkban, a veresegyházi Medveotthonban, és Törökbálinton a csapat több, mint 50 kilogramm sárgabarackot szüretelt le tábori használatra. A külsős programok mellett a Csanádi KSE SE játékos kézilabda-foglalkozást hozott házhoz a diákoknak, és megérkezett a Vasúttörténeti Múzeumban készült fotó is, amely nagy sikert aratott a táborozók körében

 • Kincsem Park14

  A Kincsem Parkot is megcsodálták a táborozók

 • Sárgabarack-szüret14

  50 kiló sárgabarck, srácok!

 • Vasúttörténeti fotó14

  A Vasúttörténeti Múzeum veterán vonatján…

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.