EUR: 319,10 Ft
CHF: 275,33 Ft
2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Egyéb XXIII.kerület

Megindulhat a rákötés

Közel hatszáz család számára válhat elérhetővé a korszerű és környezetkímélő szennyvízelvezetés Soroksáron. A tizenegy kilométer hosszú vezetéket a kerület eddig csatornázatlan részein fektetik le a Budapest Komplex Integrált Szennyvízelvezetése (BKISZ) projekt keretében. A Fővárosi Önkormányzat beruházásában megvalósuló fejlesztés során több szakaszon már üzembe is helyezték a csatornát, így számos háztartás már csatlakoztathatja is ingatlanát az új rendszerre.

csatorna12A vezetékek nagy része már a föld alá került, és 2015 nyarán teljes egészében be is fejeződik a kivitelezés. Több utcában már a műszaki átadás is meg volt, így ezeken a szakaszokon – az üzemeltető Fővárosi Csatornázási Művek engedélyének birtokában – az érintett ingatlanok ráköthetők a csatornára. Az alábbi szakaszok üzembehelyezése a közelmúltban megtörtént, az érintett ingatlanok tulajdonosai a Fővárosi Csatornázási Művek ügyfélszolgálatától – személyesen a 1087 Budapest, Kerepesi út 19. szám alatti ügyfélszolgálati irodában, illetve telefonon a 06/1 455-4306-os számon, vagy e-mailben az ugyfelszolgalat@fcsm.hu címen kaphatnak bővebb tájékoztatást a rákötéshez szükséges teendőkről. Az érintett háztartások az FCSM szolgáltatói hozzájárulásának birtokában, a következő szakaszokon köthetnek rá az új szennyvízcsatornára:


A csatornára újonnan ráköthető utcák:

Az utcához tartozó szakaszhatárok
Dobó utca: Dobó utca 1. és Szigetcsárda utca között
Gombosszeg köz: Gombosszeg utca és Gombosszeg köz 6/b között, valamint a Gombosszeg utca 7. és Gombosszeg utca 17-19. között
Írisz utca: Maros utca és a 195215/1 helyrajzi szám között
Maros utca: Maros utca 171/b és Maros utca 201. között
Szigetcsárda utca: Dobó utca és a 184985 helyrajzi szám között
Ugarszél utca: Töretlen utca és Ugarszél út 22/a, valamint Ugarszél út 22/a és a 183724 helyrajzi szám között


Kapcsolódó Cikkek