2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Program III.kerület

Megnevettetnek Ladányiék

ladányi3-1024x586Habkönnyű vígjátékot kínál a Zichy udvarban fellépő Karinthy Színház előadásában szombat esti programnak (július 25., 20 óra) az Óbudai Nyár programsorozat. A Te csak pipálj, Ladányi című előadás parádés szereposztással mutatja be a Ladányi család életét. A darab már évtizedekkel ezelőtt is siker volt, sőt filmet is forgattak belőle, s nem kis szerepe volt abban, hogy Rózsahegyi Kálmán népszerűsége megugrott, miután eljátszotta Ladányi szerepét. Most Mikó István és Zsurzs Kati alakítja a házaspárt, akiknek nem csak a vidéki birtokkal gyűlik meg a bajuk az elmaradt banki részletek miatt, de kis híján a gondok okozójához adják imádott unokájukat is. Végül persze győz az igazság, és a lány kezét is a szimpatikus fiatal mérnök nyeri el, így békésen térhetnek nyugovóra egy remekbeszabott, üdítő este után.
Jegyár: Elővételben: I. szektor 2900 Ft, rendezvény napján: 3500 Ft, elővételben: II. szektor 2400 Ft, a rendezvény napján: 3000 Ft.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ingyenes sportos vakáció várja a diákokat a fővárosban

  Ingyenes sportos vakáció várja a diákokat a fővárosban

  Ötödik alkalommal rendezi meg Budapest Főváros Önkormányzata az „Iskolakapun kívüli programok” keretében az immár hagyományosnak mondható „Sportos vakáció a városban” elnevezésű eseménysorozatot, amely során a nyári szünidő két és fél hónapja alatt ingyenes mozgásos, művészeti, játékos, vetélkedős és sportprogramokon vehetnék részt az általános és középiskolás fiatalok.

 • Dorian Gray arcképét festették meg diákok

  Dorian Gray arcképét festették meg diákok

  Az Oscar Wilde legendás regénye nyomán készült, Dorian Gray című musicalünkhöz kapcsolódóan a Kisképző (Képző- és Iparművészeti Szakgimnázium) tanulói nem kisebb feladatra vállalkoztak, minthogy elkészítsék „Dorian Gray arcképét”.

 • A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

  A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

   A főváros nyári, Dunához kapcsolódó kulturális és sportrendezvényeiről: a Szabihídról, Szabad Tér Színház és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 80. évadjáról, a Dunapest Fesztiválról, valamint a Budapest Urban Games – városi sportok fesztiváljáról számoltak be a humán főpolgármester-helyettes mellett a projektgazdák ma a Bálna Budapestben megrendezett sajtótájékoztatón.

 • VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  Magyar fiatalokért kampányol a Dj Duó a Balaton Soundon Szövegértési nehézséggel küzdő magyar gyerekek segítéséért kampányol a Balaton Sound támogatásával a Zamárdiban idén fellépő The Chainsmokers duó.