EUR: 308,27 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 23., vasárnap
Gyöngyi

Program III.kerület

Megnevettetnek Ladányiék

ladányi3-1024x586Habkönnyű vígjátékot kínál a Zichy udvarban fellépő Karinthy Színház előadásában szombat esti programnak (július 25., 20 óra) az Óbudai Nyár programsorozat. A Te csak pipálj, Ladányi című előadás parádés szereposztással mutatja be a Ladányi család életét. A darab már évtizedekkel ezelőtt is siker volt, sőt filmet is forgattak belőle, s nem kis szerepe volt abban, hogy Rózsahegyi Kálmán népszerűsége megugrott, miután eljátszotta Ladányi szerepét. Most Mikó István és Zsurzs Kati alakítja a házaspárt, akiknek nem csak a vidéki birtokkal gyűlik meg a bajuk az elmaradt banki részletek miatt, de kis híján a gondok okozójához adják imádott unokájukat is. Végül persze győz az igazság, és a lány kezét is a szimpatikus fiatal mérnök nyeri el, így békésen térhetnek nyugovóra egy remekbeszabott, üdítő este után.
Jegyár: Elővételben: I. szektor 2900 Ft, rendezvény napján: 3500 Ft, elővételben: II. szektor 2400 Ft, a rendezvény napján: 3000 Ft.

Kapcsolódó Cikkek

  • Koncertbarát igazgató

    Flaisz Gergő 2015 nyarán vette át a Keresztúri Dezső VMK és mellette számos művelődési központ, mint például a Városi Hangverseny Terem, ahogy Zegen ismerik, a Zsinagóga, az Apáczai, szóval összesen hat helyszín, intézmény vezetését Zalaegerszegen.

  • Hétvégén startol a Hacktivity

    Hétvégén startol a Hacktivity

    Összesen 27 előadás és hét workshoptéma várja a résztvevőket, de lesz hardverhackelés és lockpicking is az október 21–22-én 13.