2017. december 18., hétfő
Auguszta

Egyéb IV.kerület

Megnyáriasodott az uszoda

halassy uszodaNyári üzemmódra váltott a Halassy Olivér Városi Uszoda: napozóágyakkal, strandröplabda és lábtengo pályákkal várják a látogatókat. Azokra is gondoltak, akik otthon felejtették a labdát, az is a helyszínen beszerezhető. Nyárra strandbüfét is nyitottak, hétvégén pedig tovább tartanak nyitva: szombaton és vasárnap 8-tól 20 óráig használhatjuk a medencéket. Az úszómedence 27,  a pezsgőfürdő pedig 36 fokos. A felnőtt belépőjegy 1760 forint, a diák és nyugdíjas belépő 1000 forint, a 7 év alatti gyerekeknek 800 forint.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.