EUR: 307,40 Ft
CHF: 283,36 Ft
2016. október 20., csütörtök
Vendel

Extra

Megszabadult 20 centitől Vajna Timi

Nagy döntésre szánta el magát Andy Vajna felesége. Timit még sosem láttuk így!

“Eljött a nap..Zsidró Tamás egy könnyed nyári frizurát varázsolt nekem. Sajnos, több mint 20 cmt kellett vágni, mert nagyon el volt törve a hajam, de egy percig sem aggódtam, mert a legjobb kezekben voltam. Nektek hogy tetszik?” – kérdezte rajongóitól a közösségi oldalán Vajna Timi. A fiatal feleség teljesen megváltozott az új frizurának köszönhetően. Volt, aki szerint Timi most találta meg igazán a stílusát, míg más szerint egy nő hosszú hajjal szép.

Kapcsolódó Cikkek

 • Fábián Anita: A lányom egyben a barátnőm is

  Fábián Anita: A lányom egyben a barátnőm is

  Különlegesen mély kapcsolat van a Jóban Rosszban sztárja, Fábián Anita és 12 éves lánya, Lili között. A színésznő szerint a szimbiózis már az anyaméhben kialakult köztük, az elmúlt években pedig még szorosabb lett a kötelék, hiszen manapság együtt járnak szájfényt választani, akár a barátnők.

 • Kovács Ákos: Nehezen viseltem a rágalmakat

  Kovács Ákos: Nehezen viseltem a rágalmakat

  Már a legkisebb gyermeke is iskolába jár, jövőre nem lesz egyetlen koncertje sem, és édesanyja volt az egyik legmeghatározóbb nő az életében, aki egy évtizeden át küszködött egy súlyos betegséggel.

 • Pataky Attila tibeti szelencével gyógyul

  Pataky Attila tibeti szelencével gyógyul

  Pataky Attila köztudottan hisz a sokak számára furcsa gyógymódokban. Ő azonban teljes magabiztossággal vallja, hogy gyógyító szelencéje segített neki a felépülésben.