2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Extra

Megszabadult 20 centitől Vajna Timi

Nagy döntésre szánta el magát Andy Vajna felesége. Timit még sosem láttuk így!

“Eljött a nap..Zsidró Tamás egy könnyed nyári frizurát varázsolt nekem. Sajnos, több mint 20 cmt kellett vágni, mert nagyon el volt törve a hajam, de egy percig sem aggódtam, mert a legjobb kezekben voltam. Nektek hogy tetszik?” – kérdezte rajongóitól a közösségi oldalán Vajna Timi. A fiatal feleség teljesen megváltozott az új frizurának köszönhetően. Volt, aki szerint Timi most találta meg igazán a stílusát, míg más szerint egy nő hosszú hajjal szép.


Kapcsolódó Cikkek

 • Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi, hazánk egyik leghíresebb DJ-jének 3 és fél éves kislánya mellé, tavaly megszülettek ikerfiai is. A lemezlovas elárulta, habár imádja a kicsiket bizony rengeteg feladattal és felelősséggel jár három gyermek nevelése, így nem szeretnének már több babát.

 • Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Gyerekes butaságnak tartja Hosszú Katinka édesapja, hogy Shane Tusup kiteregeti a magánéleti szennyest. István szerint miután tönkrement a pár kapcsolata, Katinka megkapta azt a gyengédséget Dudás Dani úszótól, amit Tusuptól egyáltalán nem.

 • Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Szombaton csapott össze a soroksári sportcsarnokban Növényi Norbert a harminc évvel fiatalabb ellenfelével, Makai Renátóval. A 61 éves olimpiai bajnok birkózó hónapok óta erre a pankrátor gálára készült.