2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb XVI.kerület

Megszépült a könyvtár udvara

A Fővárosi Szabó Ervin könyvtár sashalmi tagkönyvtárának udvara komoly változásokon ment keresztül. Napvitorlával árnyékolt vörösfenyő burkolatú mini színpad és térkővel burkolt olvasósarok épült. A meglévő növényzetet kitisztították, és újrafüvesítették az udvart. Idén ősszel még kiültetnek néhány díszcserjét is. Az udvart Varga Dániel környezetvédelmi referens, kertépítő mérnök társadalmi munkában tervezte.

Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár, Sashalmi Könyvtára Kovács Péter polgármester átadja a könyvtár megújult udvarát vele, Goldoványi Zoltán, a könyvtár vezetője és dr. Fodor Péter, a FSZEK főigazgatója ( Fotó: Sáfár Tibor )

A könyvtár egész nyáron várja a vendégeket
( Fotó: Sáfár Tibor )

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.