2017. december 13., szerda
Luca, Otília

Extra

Megszületett a szépségkirálynő kisfia – cuki fotó!

Megható sorokat posztolt közösségi oldalára Polgár Krisztina. Az egykori szépségkirálynőnek tegnap megszületett a második gyermeke.

Békésen szunyókál a kis Vincent

 

“Tegnap ismét csoda költözött a Földre, méghozzá a mi kis családunkhoz. Nem lehetnénk boldogabbak, nem lehetnénk teljesebbek…Köszönöm az égieknek…Kaldau Vincent 2015.07.23. 3050 g, 54 cm” – írta Kriszta, aki örül, hogy minden rendben zajlott. Ez nem is csoda, hisz májusban kisebb baj történt, be kellett feküdnie a kórházba:


“Pár napig befeküdtem a Szent Imre kórházba, mert összehúzódásaim voltak (valószínűleg a nagyon erős frontoknak köszönhetően). Mivel Olivérrel átestünk ezen, ezért tudtam, jobb megelőzni a bajt és bemenni. Az ott dolgozók odafigyelésének köszönhetően ma már minden rendben és itthon pihenek. Az elkövetkező időszak szigorú fekvéssel telik majd, de a lényeg, hogy itthon a családom körében. A legfontosabb, hogy a kis lurkó ne jöjjön túl korán és minden rendben menjen. Ennek érdekében mindent meg is teszünk. Minden rendben lesz!” – írta akkor a szőke szépség és szerencsére igaza lett. Gratulálunk a babához!

polgar krisztina facebook

Kriszta elsőszülött kisfiával, Olivérrel

Kapcsolódó Cikkek

 • Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Idén is kihirdette a Hollywoodi Filmesek Céhe az általuk legjobbnak ítélt színészi alakításokat. A jelöltek között ott van a favoritnak számító Gary Oldman, Timothee Chalamet , Judi Dench és Sally Hawkins is, de olyan meglepetés jelöltek is befértek a listába, mint Steve Carrell és Woody Harrelson is.

 • Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Idén két huszonéves is hazaviheti élete első Oscar-díját a világ filmkritikusai szerint. A kétszeres Oscar-jelölt Saoirse Ronan és az újonc Timothée Chalamet számtalan díjat nyertek már az idei díjátadó szezonban, legutóbb a Chicago-i Filmkritikusok díját.

 • Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Szerdán mutatták be a magyar mozik a Star Wars-saga legújabb, immár VIII. részét. Az utolsó Jedik máris minden rekordot megdöntött, a hazai forgalmazók szerint az űreposz korábbi filmjei közül egyikre sem kel el ennyi jegy már elővételben.

 • A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  Talán az eddigi legerősebb mezőny jött össze a jövő évi versenyre A Dal történetében. Erről két zsűritag, Frenreisz Károly és Mező Misi beszélt az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.