2018. május 21., hétfő
Konstantin

Extra

Megszületett a szépségkirálynő kisfia – cuki fotó!

Megható sorokat posztolt közösségi oldalára Polgár Krisztina. Az egykori szépségkirálynőnek tegnap megszületett a második gyermeke.

Békésen szunyókál a kis Vincent

 

“Tegnap ismét csoda költözött a Földre, méghozzá a mi kis családunkhoz. Nem lehetnénk boldogabbak, nem lehetnénk teljesebbek…Köszönöm az égieknek…Kaldau Vincent 2015.07.23. 3050 g, 54 cm” – írta Kriszta, aki örül, hogy minden rendben zajlott. Ez nem is csoda, hisz májusban kisebb baj történt, be kellett feküdnie a kórházba:


“Pár napig befeküdtem a Szent Imre kórházba, mert összehúzódásaim voltak (valószínűleg a nagyon erős frontoknak köszönhetően). Mivel Olivérrel átestünk ezen, ezért tudtam, jobb megelőzni a bajt és bemenni. Az ott dolgozók odafigyelésének köszönhetően ma már minden rendben és itthon pihenek. Az elkövetkező időszak szigorú fekvéssel telik majd, de a lényeg, hogy itthon a családom körében. A legfontosabb, hogy a kis lurkó ne jöjjön túl korán és minden rendben menjen. Ennek érdekében mindent meg is teszünk. Minden rendben lesz!” – írta akkor a szőke szépség és szerencsére igaza lett. Gratulálunk a babához!

polgar krisztina facebook

Kriszta elsőszülött kisfiával, Olivérrel

Kapcsolódó Cikkek