2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb XVI.kerület

Megújulnak tanévkezdésre

A nyári szünet alatt sem áll meg az élet az intézményekben, az önkormányzat Egy iskola, egy óvoda felújítási programjában a Mátyásföldi Fecskefészek Óvoda Farkashalom utcai tagintézménye újul meg. Kicserélik a nyílászárókat és a kazánt, kifestik az óvoda összes helyiségét és megújítják teljes körűen az elektromos hálózatot.

óvoda

A Farkashalom utcában javában zajlanak a munkálatok

A Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnáziumban is dolgoznak mindeközben, ott a nyílászárókat cserélik ki.

táncsics

Szeptemberre ablak is lesz a Táncsicsban

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.