EUR: 319,66 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 27., vasárnap
Hella

Extra

Minyonok – A lökött gonosztevők visszatérnek

A mai napig vita tárgyát képezi, hogy a kis sárga lények nélkül is olyan hatalmas siker lett volna-e a Gru című animációs film. Az alkotók valószínűleg úgy érezték, hogy a többség a „nem” válasz felé hajlik, ezért gyorsan készítettek egy előzményfilmet a minyonoknak. A történet egy gyors töri óra után – ahol többek között megtudjuk, hogy a T-rex, Dracula és Napóleon miért értek csúnya véget – 42 évvel g.e. (vagyis Gru előtt) játszódik, ahol a flúgos egysejtűek Orlandóban keresik a világ legszuperebb gonoszát, akit hűen szolgálhatnak. Itt gyorsan szárnyai alá veszi őket Scarlett Túlölő, aki új házi kedvenceit világuralmi terveinek megvalósítására szeretné használni. A halandzsa nyelv, a banán imádat és a frenetikus poénok adottak, csupán az „eccavú” fog egy kicsit hiányozni.

Minions

Tudta-e?


 • Sandra Bullock először vállalt gonosz szerepet Scarlett Túlölő személyében. A magyar verzióban Für Anikó szólaltatja meg.
 • Pierre Coffin közel 899 minyonak adja a hangját.
 • A minyonok eredetileg sokkal magasabbak és emberszerűbbek lettek volna, de az első film alacsony költségvetése miatt a figurák egyre kisebbek és „egyszerűbbek” lettek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.