2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Aktuális

Nem lesz Balegyenes

Nem indul el a Magyar Szocialista Párt (MSZP) korábban bejelentett havilapja – értesült a Lokál. Az ellenzéki párt néhány oldalasra tervezett újságját a tervek szerint nyártól terjesztették volna, a hírek szerint “Balegyenes” néven. Az ügyben megkerestük az MSZP sajtóirodáját, ahol megerősítették, hogy egyelőre lekerült a napirendről az orgánum megalapítása. További kérdéseinket azonban már elhárították, mondván, hogy “ami nincs, arról beszélni sem lehet”. Korábban a Népszabadság úgy kalkulált, hogy egy-egy lapszám megjelenése 10 millió forintjába is kerülhet az egykor szebb napokat látott pártnak, a szükséges forrásokat pedig a Jókai utca székház eladásából teremtenék elő. Az épületre bár több érdeklődés is befutott, konkrét vevő egyelőre nincs.

Kapcsolódó Cikkek

 • Programot hirdettek Toroczkaiék

  Programot hirdettek Toroczkaiék

  Bár a mai elnökségi ülésen akár ki is zárhatják Toroczkai Lászlót és a Mi Magunk platformot vele együtt alapító Jobbik-tagokat, a platform, amelynek deklaráltan tagja Novák Előd egykori Jobbik-alelnök, tegnapra már programot is hirdetett.

 • Orbánt dicsérte a sikerkönyv szerzője

  Orbánt dicsérte a sikerkönyv szerzője

  „Európa jövője” címmel nemzetközi V4 konferenciát rendeznek a budapesti Várkert Bazárban. A szerdán kezdődő kétnapos programon több mint 30 külföldi politikus és szakember tart előadást többek közt migrációról.

 • Kutyája hat napja hazavárja Adrit

  Kutyája hat napja hazavárja Adrit

  Lassan egy hét is eltelt azóta, hogy brutálisan meggyilkolták Adrikát, a nyolcéves sólyi kislányt, de a családja – érthetően – még mindig képtelen beletörődni a megváltoztathatatlanba.

 • Pszichiáterhez küldték a polgármestert

  Pszichiáterhez küldték a polgármestert

  Agresszív kirohanásai miatt csak akkor folytja polgármesteri munkáját Lakatos Béla, a Komárom-Esztergom megyei Ács vezetője. Mint emlékezetes: az április 8-án momentumos jelöltként induló Lakatosról az elmúlt napokban olyan videó került napvilágra, amelyen a falu lakóit fenyegeti, agresszív kirohanásaival alázza meg sorra.