EUR: 319,10 Ft
CHF: 275,33 Ft
2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Extra

Nem tervez többé Donna Karan

Donna Karan abbahagyja vezető tervezői munkáját luxus divatmárkájánál, hogy idejét alapítványának szentelhesse – olvasható a vállalat közleményében.

A 66 éves Karan férjével, Stephen Weiss-szel és a Takiyho Inc. vállalattal közösen alapította cégét 1984-ben, amely jelenleg ruhát, sportöltözéket, cipőt és kiegészítőket árul.

A Donna Karan-kreációkat – többek között – a női alakot karcsúbbnak mutató szabásvonaluk tette híressé, a Donna Karan New York elnevezésű márka a világváros hangulatát tükrözi.


A leköszönő Karan háláját és őszinte szeretetét fejezte ki hajdani és jelenlegi kollégái iránt. A cég nem kezd azonnal új vezető tervező keresésébe, “egy ideig” nem tartanak divatbemutatókat, és új kollekciójuk sem lesz – olvasható a keddi közleményben.

Mint a tervező mondta, hosszú önvizsgálat után hozta meg döntését. “Elérkeztem életemnek ahhoz a pontjához, amikor úgy éreztem, több időt kell töltenem az Urban Zen céljainak megvalósításáért” – fogalmazott a híresség. Urban Zen Company and Foundation nevű alapítványa az egészség és az oktatás területén dolgozik a világ különböző tájain.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi, hazánk egyik leghíresebb DJ-jének 3 és fél éves kislánya mellé, tavaly megszülettek ikerfiai is. A lemezlovas elárulta, habár imádja a kicsiket bizony rengeteg feladattal és felelősséggel jár három gyermek nevelése, így nem szeretnének már több babát.

 • Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Gyerekes butaságnak tartja Hosszú Katinka édesapja, hogy Shane Tusup kiteregeti a magánéleti szennyest. István szerint miután tönkrement a pár kapcsolata, Katinka megkapta azt a gyengédséget Dudás Dani úszótól, amit Tusuptól egyáltalán nem.

 • Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Szombaton csapott össze a soroksári sportcsarnokban Növényi Norbert a harminc évvel fiatalabb ellenfelével, Makai Renátóval. A 61 éves olimpiai bajnok birkózó hónapok óta erre a pankrátor gálára készült.