2018. május 25., péntek
Orbán

Extra

Nikoletta nem bízza a véletlenre

Nagy Nikoletta Miss Universe Hungary 2015 szépségverseny afterparty  (Fotó: Máté Krisztián)

A büszke anya és Nagy Nikoletta

Bár bízik lányában, aggódik is édesanyja Nagy Nikolettáért. A Miss Universe Hungary győztesének mamája ugyanis nem szeretné, ha lányát bedarálná a modellszakma. – Van egy bizonyos anyai félelem bennem, de bízom benne, hogy a lányom el tudja dönteni, mit szeretne. Eddig is tanult a modellkedés mellett, ami nagyon fontos, mert így mindig lesz egy B terve is a szépségszakma mellett – mesélte lapunknak Katalin.

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.