EUR: 319,65 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra

Nőket csábít vízre Zsidró Tamás

Kékszalag után itt a Kékharisnya. Zsidró Tamás sztárfodrász ugyanis versenyre hívja a hazai hobby-vitorlázó hölgyeket. Az I. Kékharisnya Regatta versenyzői július 11-én szállnak vízre Balatonföldváron, s az ugyanide befutó versenyzőket és az érdeklődőket  rengeteg „parti program” is várja majd.

-Tavaly nyáron a Balatonon vitorlázva figyeltem meg, hogy tízből nyolc hajón a hölgyek aktívabbak – meséli Zsidró Tamás, aki szerint nem volt kérdés, hogy kell egy verseny csak nőknek.
– Rögtön a nevét is kitaláltam: ha a férfiaké – na jó, zömmel a férfiaké – a Kékszalag vitorlásverseny, akkor a hölgyeké lesz a Kékharisnya Regatta – mondja a hajszobrász.
Koós Réka is részt vesz a versenyen és a sajtóanyagban egy elég pikáns titkot is elárult.


– Gyerekkoromban majd’ minden időnket a vitorláson töltöttük, szinte ott nőttem föl, s talán ott is készültem – mesélte az énekes-színésznő.

zsidro

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.