2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb XIV.kerület

Piknikkosarakkal remekeltek az önkormányzat dolgozói

zuglo_piknik

Az Elnyűhetetlenek csapata lett az első, az összes többi résztvevő a második helyezést kapta

zuglo_piknik2

Dinnyekosár, stílusosan gyümölcsökkel megpakolva

zuglo_piknik3

Nagy sikere volt a fasírozott sündisznónak is

Saját készítésű finomságokat, igazi gasztronómiai alkotásokat mutattak be az önkormányzat munkatársai a Mogyoródi úti sportpályán megrendezett Zugló – Köztisztviselő Nap Piknik Kosár Készítő Versenyen. A zsűri bizony nem volt könnyű helyzetben, amikor pontozni kellett az ízben, kreativitásban és esztétikailag is kiemelkedő bőségtálakat, gyümölcskosarakat. Végül úgy döntöttek, az „Elnyűhetetlenek” csapatának odaítélt fődíj mellett valamennyi gárda kiérdemelte a második helyet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.