EUR: 307,40 Ft
CHF: 283,36 Ft
2016. október 20., csütörtök
Vendel

Program

Pixel – Retro játékok szedik szét a világot!

Adam Sandler Hollywood egyik legmegosztóbb színésze, hiszen végletesen lehet utálni vagy imádni azt, amit képvisel. A Reszkessetek betörők és az első két Harry Potter film rendezője Chris Columbus gondolt egy merészet és leszerződtette az altesti poénok királyát új akciófilmjéhez. A történet szerint a 80-as 90-es évek első, két dimenziós videojáték figurái már nagyon unják, hogy a 21. században mellőzik őket, ezért összeállnak, hogy fellázadjanak teremtőik és az emberiség ellen. Így lesznek a kedves “kis” sárga Pac-Man-ből és társaiból New York rémei, akiket csak Adam Sandler és videojáték-mániás barátai tudnak legyőzni. A Tetris figurák inkább a felnőttkorosztálynak lesznek ismerősek és megmosolyogtatóak, a fiatalabbak inkább a poénok és az akciójelenetek miatt fogják szeretni a Pixelt.

Pixels

Tudta-e?

– A női főszerepet eredetileg Jennifer Anistonnak szánták.

– A filmben feltűnik Pac-Man igazi feltalálója Toru Iwatani.

– A film 88 millió dollárból készült

– Kilencedik alkalommal játszik együtt Adam Sandler és a Férjek gyöngye című sorozatból ismert Kevin James.

Kapcsolódó Cikkek

  • Koncertbarát igazgató

    Flaisz Gergő 2015 nyarán vette át a Keresztúri Dezső VMK és mellette számos művelődési központ, mint például a Városi Hangverseny Terem, ahogy Zegen ismerik, a Zsinagóga, az Apáczai, szóval összesen hat helyszín, intézmény vezetését Zalaegerszegen.

  • Hétvégén startol a Hacktivity

    Hétvégén startol a Hacktivity

    Összesen 27 előadás és hét workshoptéma várja a résztvevőket, de lesz hardverhackelés és lockpicking is az október 21–22-én 13.