EUR: 319,84 Ft
CHF: 276,61 Ft
2018. május 25., péntek
Orbán

Program

Pixel – Retro játékok szedik szét a világot!

Adam Sandler Hollywood egyik legmegosztóbb színésze, hiszen végletesen lehet utálni vagy imádni azt, amit képvisel. A Reszkessetek betörők és az első két Harry Potter film rendezője Chris Columbus gondolt egy merészet és leszerződtette az altesti poénok királyát új akciófilmjéhez. A történet szerint a 80-as 90-es évek első, két dimenziós videojáték figurái már nagyon unják, hogy a 21. században mellőzik őket, ezért összeállnak, hogy fellázadjanak teremtőik és az emberiség ellen. Így lesznek a kedves “kis” sárga Pac-Man-ből és társaiból New York rémei, akiket csak Adam Sandler és videojáték-mániás barátai tudnak legyőzni. A Tetris figurák inkább a felnőttkorosztálynak lesznek ismerősek és megmosolyogtatóak, a fiatalabbak inkább a poénok és az akciójelenetek miatt fogják szeretni a Pixelt.

Pixels

Tudta-e?


– A női főszerepet eredetileg Jennifer Anistonnak szánták.

– A filmben feltűnik Pac-Man igazi feltalálója Toru Iwatani.

– A film 88 millió dollárból készült

– Kilencedik alkalommal játszik együtt Adam Sandler és a Férjek gyöngye című sorozatból ismert Kevin James.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ingyenes sportos vakáció várja a diákokat a fővárosban

  Ingyenes sportos vakáció várja a diákokat a fővárosban

  Ötödik alkalommal rendezi meg Budapest Főváros Önkormányzata az „Iskolakapun kívüli programok” keretében az immár hagyományosnak mondható „Sportos vakáció a városban” elnevezésű eseménysorozatot, amely során a nyári szünidő két és fél hónapja alatt ingyenes mozgásos, művészeti, játékos, vetélkedős és sportprogramokon vehetnék részt az általános és középiskolás fiatalok.

 • Dorian Gray arcképét festették meg diákok

  Dorian Gray arcképét festették meg diákok

  Az Oscar Wilde legendás regénye nyomán készült, Dorian Gray című musicalünkhöz kapcsolódóan a Kisképző (Képző- és Iparművészeti Szakgimnázium) tanulói nem kisebb feladatra vállalkoztak, minthogy elkészítsék „Dorian Gray arcképét”.

 • A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

  A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

   A főváros nyári, Dunához kapcsolódó kulturális és sportrendezvényeiről: a Szabihídról, Szabad Tér Színház és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 80. évadjáról, a Dunapest Fesztiválról, valamint a Budapest Urban Games – városi sportok fesztiváljáról számoltak be a humán főpolgármester-helyettes mellett a projektgazdák ma a Bálna Budapestben megrendezett sajtótájékoztatón.

 • VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  Magyar fiatalokért kampányol a Dj Duó a Balaton Soundon Szövegértési nehézséggel küzdő magyar gyerekek segítéséért kampányol a Balaton Sound támogatásával a Zamárdiban idén fellépő The Chainsmokers duó.