EUR: 319,78 Ft
CHF: 275,49 Ft
2018. május 25., péntek
Orbán

Program II.kerület

Pótolják az elmaradt előadást

A Klebelsberg Kultúrkúriában június 9-én játszották volna az Orlai Produkció nagy sikerrel futó színdarabját, Joe Dipietro: A folyón túl Itália című komédiáját. Ám az előadás elmaradt, hiszen aznap hatalmas vihar tombolt a városban, amely többek között áramszünetet okozott. Most kiderült, az elmaradt előadás augusztus 31-én lesz látható a Kultúrkúriában. Az eredeti előadásra megváltott jegyek természetesen érvényesek, de július 1-től 3000 forintos áron lehet még belépőt kapni.

lokal_2ker_szinhaz

Lukáts Andor (balra)játssza az egyik főszerepet, mellette Szabó Kimmel Tamás (fotó: budaipolgar.hu)

Kapcsolódó Cikkek

 • A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

  A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

   A főváros nyári, Dunához kapcsolódó kulturális és sportrendezvényeiről: a Szabihídról, Szabad Tér Színház és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 80. évadjáról, a Dunapest Fesztiválról, valamint a Budapest Urban Games – városi sportok fesztiváljáról számoltak be a humán főpolgármester-helyettes mellett a projektgazdák ma a Bálna Budapestben megrendezett sajtótájékoztatón.

 • VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  Magyar fiatalokért kampányol a Dj Duó a Balaton Soundon Szövegértési nehézséggel küzdő magyar gyerekek segítéséért kampányol a Balaton Sound támogatásával a Zamárdiban idén fellépő The Chainsmokers duó.

 • Újabb Hedonista Partyt tart Pásztor Anna

  Újabb Hedonista Partyt tart Pásztor Anna

  A Hedonista olyan exkluzív party-sorozat, amelyet Pásztor Anna, a népszerű és merész popdíva álmodott meg. A különleges hangulatú, minőségi produkciókkal teli, immár harmadik Hedonista Party központi témája az ízléses erotika területeinek bemutatása a művészet eszközeivel – minőségi és tartalmas szórakozás, amely a titkon bennünk lappangó vágyaknak a művészet eszközeivel teremt teret és elégít ki azokat.

 • A Brit Floyd újra Budapestre jön

  A Brit Floyd újra Budapestre jön

  A Brit Floyd három év után visszatér Magyarországra. Napjaink legnagyobb szabású Pink Floyd tribute showja november 20-án a Barba Negra Music Club színpadán lesz látható és hallható.