2017. december 18., hétfő
Auguszta

Egyéb XVI.kerület

Randiséta a mátyásföldi villák között

randiÖn ki mer lépni a komfortzónájából? Magányosok, szinglik és párkeresők számára nemsokára indul a következő Kertvárosi Időutazó randiséta. A játékos ismerkedő túrára július 12-én, vasárnap 15 órától az egyedülállókat várják. A romantikus mátyásföldi villanegyedben sétálva, régi udvarlós sztorik felelevenítése mellett a résztvevők játékos, szórakoztató feladatokat oldanak meg, melyet közös sütizéssel zárnak. A játék már az első percekben összehozza a társaságot, és oldja a hangulatot. Ha nem talál párra, akkor is garantált a várostörténeti élmény. Most a 29-49 év közöttieket várják a 3 órás rendhagyó múltidéző útra. A hozzájárulás 2000 forint. Előzetes jelentkezés és bővebb információ a benedekagnes@gmail.com címen.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.