EUR: 309,49 Ft
CHF: 285,53 Ft
2016. október 28., péntek
Simon, Szimonetta

Extra

Ritka közös fotó! Ő Robert De Niro felesége

Milánó, 2015. június 23. Robert De Niro amerikai színész és neje, Grace Hightower Giorgio Armani olasz divattervező 2016-os tavaszi-nyári férfi kollekciójának bemutatójára érkezik a milánói divathéten 2015. június 23-án. (MTI/EPA/Matteo Bazzi)

Milánó, 2015. június 23.
Robert De Niro amerikai színész és neje, Grace Hightower Giorgio Armani olasz divattervező 2016-os tavaszi-nyári férfi kollekciójának bemutatójára érkezik a milánói divathéten 2015. június 23-án. (MTI/EPA/Matteo Bazzi)

Armani olasz divattervező 2016-os tavaszi-nyári férfi kollekciójának bemutatóján vett részt Robert De Niro és a felesége. A házaspár nagyon ritkán mutatkozik együtt, közös képek sem igen készültek róluk, éppen ezért a fotósok nem győzték kattogtatni gépeiket, amikor a divatbemutatón együtt megjelentek. A színész és Grace kapcsolata nagyon érdekes, hisz bár kisebb megszakításokkal 1997-óta együtt vannak, egyszer el is váltak, miután De Niro egy elég csúnya ügybe keveredett Franciaországban. Azzal vádolták, hogy prostituáltak szolgáltatásait vette igénybe, amit Grace már nem tudott elviselni. Elváltak, aztán később újra egymásra találtak és az elmúlt években elkerülték őket a botrányok.

Kapcsolódó Cikkek

 • Pirner Alma nőt szeretett

  Pirner Alma nőt szeretett

  Pirner Alma világbajnok rúdtáncos a FEM3 Micsoda nők! című talkshow-jában megdöbbentő kijelentést tett, amikor Várkonyi Andrea a szerelem témakörét boncolgatta vendégeivel.

 • Magyar színész lopott Tom Hanksszel!

  Magyar színész lopott Tom Hanksszel!

  Hello, Gábor! – köszöntötte Tom Hanks az Inferno című film forgatásán Urmai Gábort. A nyíregyházi színház színészét Hanks kollégaként kezelte.

 • Hollywoodi halloween

  A halloween ősi kelta ünnep, az Írországban és Skóciában élő törzsek hite szerint ezen a napon tért vissza a földre azoknak a bűnösöknek a lelke, akik meghaltak és azóta állatok testében „léteztek”.