EUR: 319,18 Ft
CHF: 273,79 Ft
2018. május 23., szerda
Dezső

Egyéb

Sándor András – Szenvedélyek hálója

szenvedélyek hálójaCiki vagy nem ciki az interneten társat keresni? Az elmúlt években egyre elfogadottabbá vált az ismerkedésnek ez a formája, ennek ellenére mégis sokan misztikus dolognak tartják a virtuális párkeresést.

Sándor András az elmúlt öt esztendőben kétszáz nővel beszélgetett személyesen és faggatta őket az online párkeresés során megélt kalandjaikról, tapasztalataikról. A Szenvedélyek hálója című könyvbe végül 22 hölgy megtörtént esetei kerültek. A legfiatalabb nyilatkozó 22 esztendős, a legidősebb 65. A kórházi ápolótól a gyermekét egyedül nevelő édesanyán át a terepjáróból kiszálló milliomos üzletasszonyig széles a kötetben megszólaló nők listája. Még ex-prostituált is mesél, aki egész életét férfiak bűvkörében élte, idős korára mégis egyedül maradt, s most így keres párt.


Akad köztük, aki két férjet is talált már a világhálón, más hatszáz kilométert utazott egy háromórás légyottért. Van, aki le sem ül addig kávézni senkivel, amíg “méretet nem vesz” a másikról, és olyan is van, akit kiraboltak az első randevú után. A Szex és Net – Ahogyan a NŐK látják alcímű kötetben a hölgyek zavarba ejtően őszinték, kendőzetlenül mesélnek kalandjaikról.

Kapcsolódó Cikkek