EUR: 308,50 Ft
CHF: 285,04 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Életmód

„Segítség! Anyu bejelölt Facebookon!”

facebook-695108Ezt írta volna ki legszívesebben a 11 éves fiam, amikor – „…de anyu, már mindenki fönn van a fészen!” – végre megalkotta saját, külön bejáratú profilját. Amit anya is láthatott. Merthogy bejelöltem.

Csak egy ártalmatlan kattintás, gondoltam én, hisz mégsem járja, hogy ne legyek a saját gyerekeim ismerőse. Hogy ezek után mindenki mindent lát, és ebből még mekkora bonyodalmak lesznek, nem is sejtettem. Továbbra is büszkén posztoltam a képeket az én legszebb, legokosabb gyerekeimről, és persze én lepődtem meg a legjobban, amikor a 13 éves lányom rámcsetelt: „Anya, ez a kép nagyon ciki rólam, szedd le, vagy lécci legalább ne jelölj be rajta…” Ja tényleg, látják – kaptam észbe. És persze láttam én is. A helyesírási hibákat, a barátaikkal közös szelfiket, a játékokat, és azokat a nagyon hasznos alkalmazásokat is, amelyekből például megtudhattam, hogy ha állat lenne, a kisfiam szamár lenne. Amikor a sokat emlegetett kislány végre bejelölte, nem bírtam magammal és rákérdeztem: „Ő az, aki…?” Mire ő rávágta: „Hát az embernek már egy kis magánélete sem lehet?” Amikor aztán az osztálytársak is kezdtek bejelölni, és néhány félreértelmezett posztomat széttrollkodták, rájöttem, hogy nem csak nekik kell ügyelni arra, mit osztanak meg – miattam -, hanem bizony nekem is oda kell figyelnem rá, hogy tizenévesek is olvassák a bejegyzéseimet. Ja, és azóta csak félszemmel figyelem a posztjaikat. De persze egy anya fél szemmel is mindent lát…

Kapcsolódó Cikkek

  • Az óvszer, ami fokozza az élvezetet

    Az óvszer, ami fokozza az élvezetet

    Miközben nap mint nap a legtöbb ember igyekszik a lehető legbiztonságosabbá tenni nemi életét, addig lassan feledésbe merül, hogy az óvszer nem csak a védekezésre, hanem a kifejezetten élvezet fokozására is kiválóan alkalmas lehet.

  • Negyven fölött jobb a szex

    Negyven fölött jobb a szex

    Egy új kutatás szerint negyven fölött kezdődik csak igazán a szexuális élet! Több mint ezer, negyven év feletti nőt kérdeztek szexuális aktivitásáról, annak minőségéről és 90 százalékuk arról számolt be, hogy az orgazmuskészségük nagyobb, mint a húszasa, harmincas éveikben és jobban át tudják adni magukat a gyönyörnek.