EUR: 319,65 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra

Simon Pannát exei nevezték el

_EDV5043_

Kép: Operettszínház

Az Operettszínház  színésznője eredetileg Boglárkaként látta meg a napvilágot, ám úgy döntött, Panna lesz belőle.

 • – KERO mondta nekem, hogy nevet kellene változtatni, mert ez annyira nem cseng jól. Közben a Társulat című műsor kapcsán már megismerte az ország kolléganőmet, aki szintén Simon Boglárka. Sokat gondolkodtam, mi legyen az új keresztnevem és először az Annára gondoltam. Aztán beugrott, hogy két volt párom is néha poénból Pannának becézett és így emellett döntöttem – mesélte.

Panna már kislányként olyannyira beleszeretett a színészetbe, hogy akkor sem tett le tervéről, amikor nem sikerült a felvételije a Színművészetire. A Pesti Broadway stúdiójára esett a választása, ott azonban abban az évben nem indult musicalszínészi osztály. – Első évben „nem hivatalosan” jártam be az órákra és figyeltem, amit csináltak. Közben már dolgoztam az Operttben, de csak a következő évtől jártam rendesen oda. Nagy szerencse volt, mert egész életemben nem volt B-tervem, a színészetre raktam fel mindent – mesélte Panna.


 

_EDV5064_

Kép: Operettszínház

 

 

Miben láthatjuk?

Fame – Serena

Mozart – Constanze Weber

Én és a kisöcsém – Kelemen Kató

Vámpírok bálja – Sarah

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.