EUR: 308,27 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 22., szombat
Előd

Belföld

Sorban álltak, hogy nemet mondhassanak

Egy órát sorban állni este nyolcig a Telenor előtt, hogy elhagyja a számat ez a mondat: nem kívánok élni a szerződésmódosítással. Felülmúlhatatlan – fakadt ki közösségi oldalán egy fiatal lány.

Budapest, 2015. június 29. Szerződésmódosításra váró ügyfelek sorba állnak a Telenor Astoriánál lévő üzletében Budapesten 2015. június 29-én. A mobilszolgáltató július 1-jétől emelte volna a lakossági mobilszolgáltatások díjait, de ha az ügyfél nem fogadja el, az előfizetői szerződések változatlan feltételekkel hatályban maradnak. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Szerződésmódosításra váró ügyfelek sorba állnak a Telenor Astoriánál lévő üzletében

Két nagy szolgáltató, a Magyar Telekom és a Telenor előzetesen jelezte, hogy a lakossági mobilszolgáltatás díjait július 1-től kétoldalúan meg kívánja változtatni. A Telenor ügyfelei június végéig jelezhették, ha nem értenek egyet a módosítással, és a régi áron szeretnének telefonálni, a telefonos és a személyes ügyfélszolgálat rendkívüli leterheltségét ez okozta az elmúlt napokban. A Magyar Telekom július 1. után postázza ki a szerződésmódosítás javaslatát, amelyre az ügyfelek a kézhezvételtől számított 15 napon belül reagálhatnak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elsodort egy nőt a villamos Budapesten

  Elsodort egy nőt a villamos Budapesten

  Nekiesett a 12-es villamos oldalának egy nő a főváros IV. kerületében lévő István úton pénteken – erősítette meg az ORFK Kommunikációs Szolgálata az MTI értesülését.

 • Vonának az antiszemitizmus miatt fontos Irán

  Vonának az antiszemitizmus miatt fontos Irán

  Az Irán-barátság és az Izrael-ellenesség, illetve az antiszemitizmus szorosan összefügg a Jobbik ideológiájában. A párt lassan másfél évtizede ápolja a kapcsolatokat Iránnal, Vonáék még választási megfigyelőket is hoztak volna onnan Budapestre – írja az Origo.

 • Így néz ki a robbantó!

  Így néz ki a robbantó!

  Pénteken vezették a rendőrök a Teréz körúti robbantás feltételezett elkövetőjét az előzetes letartóztatásról döntő tárgyalásra Budapesten.