2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Belföld

Sorban álltak, hogy nemet mondhassanak

Egy órát sorban állni este nyolcig a Telenor előtt, hogy elhagyja a számat ez a mondat: nem kívánok élni a szerződésmódosítással. Felülmúlhatatlan – fakadt ki közösségi oldalán egy fiatal lány.

Budapest, 2015. június 29. Szerződésmódosításra váró ügyfelek sorba állnak a Telenor Astoriánál lévő üzletében Budapesten 2015. június 29-én. A mobilszolgáltató július 1-jétől emelte volna a lakossági mobilszolgáltatások díjait, de ha az ügyfél nem fogadja el, az előfizetői szerződések változatlan feltételekkel hatályban maradnak. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Szerződésmódosításra váró ügyfelek sorba állnak a Telenor Astoriánál lévő üzletében

Két nagy szolgáltató, a Magyar Telekom és a Telenor előzetesen jelezte, hogy a lakossági mobilszolgáltatás díjait július 1-től kétoldalúan meg kívánja változtatni. A Telenor ügyfelei június végéig jelezhették, ha nem értenek egyet a módosítással, és a régi áron szeretnének telefonálni, a telefonos és a személyes ügyfélszolgálat rendkívüli leterheltségét ez okozta az elmúlt napokban. A Magyar Telekom július 1. után postázza ki a szerződésmódosítás javaslatát, amelyre az ügyfelek a kézhezvételtől számított 15 napon belül reagálhatnak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Programot hirdettek Toroczkaiék

  Programot hirdettek Toroczkaiék

  Bár a mai elnökségi ülésen akár ki is zárhatják Toroczkai Lászlót és a Mi Magunk platformot vele együtt alapító Jobbik-tagokat, a platform, amelynek deklaráltan tagja Novák Előd egykori Jobbik-alelnök, tegnapra már programot is hirdetett.

 • Orbánt dicsérte a sikerkönyv szerzője

  Orbánt dicsérte a sikerkönyv szerzője

  „Európa jövője” címmel nemzetközi V4 konferenciát rendeznek a budapesti Várkert Bazárban. A szerdán kezdődő kétnapos programon több mint 30 külföldi politikus és szakember tart előadást többek közt migrációról.

 • Kutyája hat napja hazavárja Adrit

  Kutyája hat napja hazavárja Adrit

  Lassan egy hét is eltelt azóta, hogy brutálisan meggyilkolták Adrikát, a nyolcéves sólyi kislányt, de a családja – érthetően – még mindig képtelen beletörődni a megváltoztathatatlanba.

 • Pszichiáterhez küldték a polgármestert

  Pszichiáterhez küldték a polgármestert

  Agresszív kirohanásai miatt csak akkor folytja polgármesteri munkáját Lakatos Béla, a Komárom-Esztergom megyei Ács vezetője. Mint emlékezetes: az április 8-án momentumos jelöltként induló Lakatosról az elmúlt napokban olyan videó került napvilágra, amelyen a falu lakóit fenyegeti, agresszív kirohanásaival alázza meg sorra.