EUR: 308,66 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Egyéb IV.kerület

Sport-rekreációs fejlesztés Újpesten

Többcélú sportközpontot hoz létre kormányzati támogatással az önkormányzat és az Újpesti Torna Egylet a Szilágyi Út – Tábor utca – Pálya utca – Erdősor utcák által körülhatárolt, jelenleg is sportcélú területeken. 2013. óta már eddig is jelentős fejlesztések valósultak meg itt, hiszen például itt működik a Tarzan Park, amely ugyancsak önkormányzati beruházás volt. A Szilágyi úti Sportközpontban az önkormányzat és az UTE együttműködésében pedig közel ötszáz milliós fejlesztés történt a tömegsport és az élsport infrastrukturális feltételeinek javítása érdekében. A klubházat és öltözőépületet kívül és belül is felújították, energetikai korszerűsítés is történt. Megújult a futófolyosó és felújítások történtek a tornacsarnokban is. Minderről a polgármester számolt be közösségi oldalán.

sportközp.4.ker.

Többek között edzőpályákat, tenisz-, streetball-, és strandröplabda pályákat, futballpályákat, hosszútávfutókört, atlétika pályát is terveznek

A beruházás folytatásában többek között multifunkcionális sportcsarnokot, edzőpályákat, tömegsport jégcsarnokot, tenisz-, streetball-, és strandröplabda pályákat, futballpályákat, hosszútávfutókört, atlétika pályát, illetve hozzá kapcsolódó kiszolgáló építményeket, öltözőket, konditermet, sport és egészségállapot-felmérő központot magába foglaló sportcentrum alakulhat ki.

Kapcsolódó Cikkek

 • Pörög a panelpiac

  Pörög a panelpiac

  Budapesten a panellakások átlagos négyzetméterára idén október közepén 329 ezer forint volt, ami 21 százalékos drágulást jelent az egy évvel korábbi átlagszinthez képest, 2014 októberéhez viszonyítva pedig 65 százalékos áremelkedést jelent.

 • Cirkuszoltak a Vajdában

  Cirkuszoltak a Vajdában

  A Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolában huszáros vágással oldották meg, hogy a gyerekeknek szombat ellenére legyen kedvük iskolába menni október 15-én.

 • Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy magyar állampolgárságú.