EUR: 309,14 Ft
CHF: 285,21 Ft
2016. október 27., csütörtök
Szabina

Extra

Stallone eladja Rocky- és Rambo-relikviáit

sylvester stallone rocky

Több száz, Rocky- és Rambo-filmekből származó relikviát bocsát árverésre Sylvester Stallone, a produkciók alkotója és főszereplője októberben. A sztár csütörtökön elmondta, hogy katonai jótékonysági szervezeteknek juttatja a bevétel egy részét.

A 69 esztendős színész-forgatókönyvíró-rendező egyebek mellett Rambo katonai zubbonyától és Rocky bokszkesztyűjétől, ruhájától és bokszzsákjától is megválik. A szerepekkel azonban nem szakít: ősztől látható a moziban Creed címmel az új Rocky Balboa-epizód, és már egy új Rambón is dolgozik a hollywoodi sztár.

A Creed rendezője és forgatókönyvírója Ryan Cooger. Stallone Rockyként ezúttal egy ifjú sztárbokszoló (Michale B. Jordan) edzőjét alakítja. A színész szerint azonban szó sincs Rocky 7-ről, ezúttal Jordan a főhős, aki “briliáns a filmben”.

A színész felidézte, hogy mikor Cooger először megkereste a Rocky-film ötletével, nem állt rá, mert úgy érezte, ez a vonat már elment. De A megálló című filmje kirobbanó sikere után a rendező ismét felkérte a szerepre. “Soha nem láttam még valakit ilyen elszántnak” – mesélte Stallone, aki végül ráállt.

Az új Rambóról csak annyit mondott, hogy jelenleg a forgatókönyvén dolgozik, és a történet “cseppet sem mulatságos”.

A Rocky- és Rambo-emléktárgyak árverését október 14-15-én tartja a Heritage Auctions.

A sztár arról is beszélt, hogy azért gondolt a katonai jótékonysági szervezetek támogatására, mivel pályafutása során főleg “nagyon amerikai” és “nagyon katonás” szerepeket játszott, és most szeretne visszafizetni valamit azoknak, akikről ezeket a hősöket mintázta.

Kapcsolódó Cikkek

  • Erősek, gyönyörűek és igazi túlélők

    Erősek, gyönyörűek és igazi túlélők

    Magyarországon az elmúlt tíz évben egyre nagyobb hangsúlyt kap a mellrák elleni prevenció, külföldön pedig a túlélők és a maszektómián átesettek már nyíltan vállalják betegségüket, és hivatásként élik meg, hogy segítsenek sorstársaiknak.

  • Összefogtak a sztárok a mellrák ellen

    Összefogtak a sztárok a mellrák ellen

    Idén tízéves az Egészség Hídja a Mellrák Ellen Egyesület, amelynek fő célja felhívni a figyelmet a betegség megelőzésére és a szűrővizsgálatok fontosságára.