2018. május 21., hétfő
Konstantin

Budapest

Szárazon is jó buli az Aquaworld

BONGO WONDERLAND szabadtéri játszópark megnyitója az Aquaworldben, strand vízpart fürdés napozás  (Fotó: Máté Krisztián)

Kandász Andrea adta át a kicsiknek a parkot

Gesztesi Károly Janza Kata  BONGO WONDERLAND szabadtéri játszópark megnyitója az Aquaworldben   (Fotó: Máté Krisztián)

Janza Katát Gesztesi Károly hintáztatta

Szárazföldi játszóparadicsommal gazdagodott idén nyáron az Aquaworld Resort Budapest kínálata. Az élményfürdő hatalmas parkjában, a Bongo Wonderland június utolsó hétvégéjén nyitotta meg kapuit és egész nyáron izgalmas programokkal és játékokkal várja a gyerekeket minden nap 10 és 18 óra között.

De ki az a Bongo? Egy kis nyugati gorilla, aki 2010 januárjában látta meg a napvilágot a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Az Aquaworld az apróságot örökbefogadta és azóta is büszkén látja el a kis gorilla nevelő-szülői feladatait. Bongó ma már elmúlt 5 éves és a budapesti állatkertben éli vígan a tini gorillák játékos életét. Róla nevezték el azt hatalmas parkot, amelyben a gyerekek ügyességi játékokon, gyerektornán vehetnek részt, kézműves házban festhetnek, vághatnak, óriási autót színezhetnek, trambulinon ugrálhatnak, úszhatnak a labdamedencében a gyerekek az Aquaworld területén, ahová nemcsak a gyerekeket, de Bongó barátait is sok szeretettel várja, így a kis lurkók könnyen összefuthatnak Picicicával vagy Macikutyával és a Minimax többi sztárjával.


A megnyitó ünnepségen egyébként különösen nagy sztárparádé volt, eljött többek között Stohl András, Janza Kata, Gesztesi Károly, Kovács Ági és Kiss Endi is, természetesen mind gyermekeikkel érkeztek, hogy kipróbálták a park játékait.

Kapcsolódó Cikkek