2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb X.kerület

Szépülnek a játszóterek

újhegyi játszótér

fotó:facebook

 

Elkészült a Pára utcai játszótér felújítása. A favár meglazult, elhasználódott elemeit kijavították, pótolták, a hintákat is kicserélték. Hamarosan a pingpong asztal is megújul. Mácsik András az Újhegyi-lakótelep egyéni önkormányzati képviselője Facebook-oldalán úgy tájékoztatott, még idén nyáron megújul a Szőlővirág utcai játszótér is. Új kerítést építenek, kicserélik a padokat, szemeteseket, rendbe hozzák az ivókutat. A gumiburkolat is megújul, a játszótér új hintát és pingpong asztalt kap.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.