2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb XV.kerület

Tanítót keres a rákospalotai iskola

tanitoAlsó tagozatos iskolai tanulók napköziotthonos oktatására tanítót keres a Károly Róbert Általános Iskola. A határozatlan idejű közalkalmazotti munkára augusztus 10-ig lehet jelentkezni. A pályázat feltétele főiskola, tanítói végzettség. A jelentkezés részeként csatolni kell egy szakmai önéletrajzot, a végzettséget igazoló dokumentumok másolatát és egy motivációs levelet. A pályázatot
elektronikus úton Kovács Tibor igazgató részére a t.kovacs52@gmail.com e-mail címen keresztül lehet elküldeni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.