EUR: 307,71 Ft
CHF: 284,37 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Program

Ted 2 – A trágár plüssmaci ember akar lenni

Cuki, puha, csajozik és a marihuánát sem veti meg. Ő Ted, a trágár játékmaci, aki a héten tér vissza a mozikba. A második felvonás apropója, hogy Ted összeházasodik az első részben megismert barátnőjével Tammi-Lynn-nel, akinek viszont igencsak ketyeg a biológiai órája, ám Ted – mivel játékmaci – nem tud gyereket csinálni. Az örökbefogadás jelentené a megoldást, azonban ez csak két ember között lehetséges, ezért Ted és barátja, John meg sem állnak Washingtonig, hogy elismertessék a macit, mint emberi lényt. A rendező Seth MacFarlane a Family Guy politikailag inkorrekt és sokszor megosztó humorát picit finomabbra vette a folytatás kedvéért– vagyis a producerek, a nagyobb bevétel reményében – illetve a terhessége miatt távol maradó Mila Kunis-t , a teljesen jellegtelen Amanda Seyfried-re cserélte a direktor. Ezeket az apróságokat leszámítva őrületes két órában lehet részünk, ha bírjuk Ted dumáját.

ted-2-red

Tudta-e?

 • Ted hangját a rendező Seth MacFarlane kölcsönzi az eredeti változatban.
 • MacFarlane a maci élethűbb mozgása érdekében végigjátszotta az összes jelenetet egy speciális ruhában, melynek segítségével digitalizálták gesztusait és mozgását.
 • Egy rövid szerepre feltűnik a „nyugdíjas akciósztár” Liam Neeson is.
 • A film 68 millió dollárba került

Kapcsolódó Cikkek

 • Itt élned, halnod kell

  Itt élned, halnod kell

  A 16. Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválon került sor az „Itt élned, halnod kell” zenés történelmi utazás premier mozifilm vetítésére és ez a helyszín adott lehetőséget, a Nemzetközi Magyar Közösségi Színházak megalakulásának bejelentésére is.

 • Múzeum a szexrabszolganőkről

  Múzeum a szexrabszolganőkről

  A második világháború ázsiai szexrabszolganőire emlékező múzeum nyílt Sanghajban: az intézményben, amely egyedülálló Kínában, azoknak a vigasznőknek a személyes tárgyai kaptak helyet, akiket a japán birodalmi hadsereg kényszerített szexuális rabszolgaságba a birodalom által elfoglalt területeken.