EUR: 317,96 Ft
CHF: 271,87 Ft
2018. május 22., kedd
Júlia, Rita

Program

Ted 2 – A trágár plüssmaci ember akar lenni

Cuki, puha, csajozik és a marihuánát sem veti meg. Ő Ted, a trágár játékmaci, aki a héten tér vissza a mozikba. A második felvonás apropója, hogy Ted összeházasodik az első részben megismert barátnőjével Tammi-Lynn-nel, akinek viszont igencsak ketyeg a biológiai órája, ám Ted – mivel játékmaci – nem tud gyereket csinálni. Az örökbefogadás jelentené a megoldást, azonban ez csak két ember között lehetséges, ezért Ted és barátja, John meg sem állnak Washingtonig, hogy elismertessék a macit, mint emberi lényt. A rendező Seth MacFarlane a Family Guy politikailag inkorrekt és sokszor megosztó humorát picit finomabbra vette a folytatás kedvéért– vagyis a producerek, a nagyobb bevétel reményében – illetve a terhessége miatt távol maradó Mila Kunis-t , a teljesen jellegtelen Amanda Seyfried-re cserélte a direktor. Ezeket az apróságokat leszámítva őrületes két órában lehet részünk, ha bírjuk Ted dumáját.

ted-2-red

Tudta-e?


 • Ted hangját a rendező Seth MacFarlane kölcsönzi az eredeti változatban.
 • MacFarlane a maci élethűbb mozgása érdekében végigjátszotta az összes jelenetet egy speciális ruhában, melynek segítségével digitalizálták gesztusait és mozgását.
 • Egy rövid szerepre feltűnik a „nyugdíjas akciósztár” Liam Neeson is.
 • A film 68 millió dollárba került

Kapcsolódó Cikkek

 • Pünkösdölésre várják a vendégeket Ópusztaszeren

  Pünkösdölésre várják a vendégeket Ópusztaszeren

  Már-már elfeledett hagyományokat, a Dél-Alföldhöz kapcsolódó szép népszokásokat elevenítenek föl pünkösd hétvégéjén az Ópusztaszeri Nemzeti Emlékparkban, hétfőn délután az is kiderül, ki nyeri el a pünkösdi király címet – tájékoztatta az intézmény marketingvezetője az MTI-t.

 • Múzeumok és galériák éjszakája szombaton Füleken

  Múzeumok és galériák éjszakája szombaton Füleken

  A második világháború füleki eseményeit, a gésák és a szamurájok mindennapi életét is megismerhetik a látogatók a Múzeumok és galériák éjszakáján a szlovákiai Füleken szombaton; ezen a napon új díszkaput kap a vár, és megnyitják a légoltalmi óvóhelyeket is – erről sajtóközleményben tájékoztatta az MTI-t a Füleki Vármúzeum.