2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Extra

Terminátorral pózolt Schwarzenegger

Párizs, 2015. június 19. Arnold Schwarzenegger osztrák származású amerikai színész, Kalifornia állam volt kormányzója okostelefonjával készít felvételt a Terminator: Genisys című filmjének párizsi bemutatója alkalmából tartott fotózáson 2015. június 19-én. (MTI/AP/Jacques Brinon)

Párizs, 2015. június 19.
Arnold Schwarzenegger osztrák származású amerikai színész, Kalifornia állam volt kormányzója okostelefonjával készít felvételt a Terminator: Genisys című filmjének párizsi bemutatója alkalmából tartott fotózáson 2015. június 19-én. (MTI/AP/Jacques Brinon)

Terminátor, szivar és Arnold Schwarzenegger – kell ennél több? Az osztrák származású színész a Terminator: Genisys című film párizsi bemutatóján szelfizett.  A sztár több mint harminc évvel ezelőtt játszotta el a robotot először, a negyedik részben nem ő szerepelt, de az ötödikben újra visszatért. A sztár Berlinben is járt és elmondta, hogy nagyszerűen érzi magát és még mindig jó formában van. – Minden gond nélkül megcsinálom az akciójeleneteket. Semmi sem változott. Idősebb lettem, de nem satnyultam el – magyarázta.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi, hazánk egyik leghíresebb DJ-jének 3 és fél éves kislánya mellé, tavaly megszülettek ikerfiai is. A lemezlovas elárulta, habár imádja a kicsiket bizony rengeteg feladattal és felelősséggel jár három gyermek nevelése, így nem szeretnének már több babát.

 • Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Gyerekes butaságnak tartja Hosszú Katinka édesapja, hogy Shane Tusup kiteregeti a magánéleti szennyest. István szerint miután tönkrement a pár kapcsolata, Katinka megkapta azt a gyengédséget Dudás Dani úszótól, amit Tusuptól egyáltalán nem.

 • Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Szombaton csapott össze a soroksári sportcsarnokban Növényi Norbert a harminc évvel fiatalabb ellenfelével, Makai Renátóval. A 61 éves olimpiai bajnok birkózó hónapok óta erre a pankrátor gálára készült.