EUR: 326,40 Ft
CHF: 283,59 Ft
2018. június 22., péntek
Paulina

Életmód

Tizenévesek százezrei rajonganak a Középsuliért

suli1Idén áprilisban indította el Magyarország tizenéveseknek szóló internetes magazinja, a www.Középsuli.hu az ország legújabb internetes filmsorozatát, a Középsulit, mely nézettségi csúcsokat dönt az első rész (268.351 néző) megjelenése óta.  A sorozat második részét már csaknem félmillióan (463.095) látták, az összlátogatottság milliós nagyságrendű. (forrás: Youtube).

A Középsuli című sorozat olyan egyedi médiatermék, melynek célja, hogy a tizenévesek mindennapjait, örömeit, problémáit, tévhiteit és gondolatvilágát szórakoztatva, erősen szarkasztikusan, humorosan mutassa be, egyfajta görbe tükröt tartva a tinédzser nézők elé. A szereplők többsége tehetséges színésznövendék. A humoros figurák közé tartozik Krisztosz, az ordítva beszélő testnevelőtanár, a tinisztárok közé Olivér, a rosszcsont, Bende, a macsó, vagy épp Rozi, az ügyetlen széplány.


suli2A legutóbbi forgatás Siófokon, az Ezüstparton zajlott, ugyanis a nyári Középsuli epizódok értelemszerűen a nyári szünetről szólnak. A helyszín pedig adott volt, hiszen a Középsuli.hu portál szervezésében több száz diák nyaralhatott ingyen a Balatonnál. A Balogh Sándor Alapítvánnyal együttműködve különböző ingyenes pályázatok útján tehetséges vagy rászoruló fiatalokból álló osztályok nyerhették meg kirándulásukat, a frissen érettségizettek pedig táncversenyen bizonyíthattak, és így jutottak el a magyar tenger partjára, ahol négy napos ingyenes programon pihenhették ki az érettségi izgalmait, együtt szórakozva a Középsuli.hu  szerkesztőgárdájával.

Kapcsolódó Cikkek

 • Létezik egészséges elhízás?

  Létezik egészséges elhízás?

  A metabolikus szindróma más elemeit nélkülöző elhízás akár még az egészséges kategóriába is sorolható néhány kuztatás szerint, ez az elképzelés azonban megdőlni látszik.

 • Bormustra a minőségi borfogyasztásért

  Bormustra a minőségi borfogyasztásért

  A hazai borkultúra fejlesztése, a minőségi borfogyasztás ösztönzése, közben egy izgalmas versenysorozat a borászok között. Egyebek mellett ezt kínálja ” A Magyar Bor Ünnepe 2018 – Tállya” című rendezvénysorozat, melynek záróeseményére októberben kerül sor a tállyai Mailloth-kastélyban.

 • A közösségi médiát használjuk hírforrásként

  A közösségi médiát használjuk hírforrásként

  Magyarországon a közösségi média lett az első számú hírforrás – áll a Reuters Institute nemrég közzétett, digitális hírfogyasztásról szóló 2018-as elemzésében, amely a YouGov 37 ország 74 ezer online hírolvasójának bevonásával készített felmérésén alapul.