EUR: 323,63 Ft
CHF: 287,88 Ft
2018. december 10., hétfő
Judit

Életmód

Tizenévesek százezrei rajonganak a Középsuliért

suli1Idén áprilisban indította el Magyarország tizenéveseknek szóló internetes magazinja, a www.Középsuli.hu az ország legújabb internetes filmsorozatát, a Középsulit, mely nézettségi csúcsokat dönt az első rész (268.351 néző) megjelenése óta.  A sorozat második részét már csaknem félmillióan (463.095) látták, az összlátogatottság milliós nagyságrendű. (forrás: Youtube).

A Középsuli című sorozat olyan egyedi médiatermék, melynek célja, hogy a tizenévesek mindennapjait, örömeit, problémáit, tévhiteit és gondolatvilágát szórakoztatva, erősen szarkasztikusan, humorosan mutassa be, egyfajta görbe tükröt tartva a tinédzser nézők elé. A szereplők többsége tehetséges színésznövendék. A humoros figurák közé tartozik Krisztosz, az ordítva beszélő testnevelőtanár, a tinisztárok közé Olivér, a rosszcsont, Bende, a macsó, vagy épp Rozi, az ügyetlen széplány.


suli2A legutóbbi forgatás Siófokon, az Ezüstparton zajlott, ugyanis a nyári Középsuli epizódok értelemszerűen a nyári szünetről szólnak. A helyszín pedig adott volt, hiszen a Középsuli.hu portál szervezésében több száz diák nyaralhatott ingyen a Balatonnál. A Balogh Sándor Alapítvánnyal együttműködve különböző ingyenes pályázatok útján tehetséges vagy rászoruló fiatalokból álló osztályok nyerhették meg kirándulásukat, a frissen érettségizettek pedig táncversenyen bizonyíthattak, és így jutottak el a magyar tenger partjára, ahol négy napos ingyenes programon pihenhették ki az érettségi izgalmait, együtt szórakozva a Középsuli.hu  szerkesztőgárdájával.

Kapcsolódó Cikkek