EUR: 308,74 Ft
CHF: 285,10 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Életmód

Tizenévesek százezrei rajonganak a Középsuliért

suli1Idén áprilisban indította el Magyarország tizenéveseknek szóló internetes magazinja, a www.Középsuli.hu az ország legújabb internetes filmsorozatát, a Középsulit, mely nézettségi csúcsokat dönt az első rész (268.351 néző) megjelenése óta.  A sorozat második részét már csaknem félmillióan (463.095) látták, az összlátogatottság milliós nagyságrendű. (forrás: Youtube).

A Középsuli című sorozat olyan egyedi médiatermék, melynek célja, hogy a tizenévesek mindennapjait, örömeit, problémáit, tévhiteit és gondolatvilágát szórakoztatva, erősen szarkasztikusan, humorosan mutassa be, egyfajta görbe tükröt tartva a tinédzser nézők elé. A szereplők többsége tehetséges színésznövendék. A humoros figurák közé tartozik Krisztosz, az ordítva beszélő testnevelőtanár, a tinisztárok közé Olivér, a rosszcsont, Bende, a macsó, vagy épp Rozi, az ügyetlen széplány.

suli2A legutóbbi forgatás Siófokon, az Ezüstparton zajlott, ugyanis a nyári Középsuli epizódok értelemszerűen a nyári szünetről szólnak. A helyszín pedig adott volt, hiszen a Középsuli.hu portál szervezésében több száz diák nyaralhatott ingyen a Balatonnál. A Balogh Sándor Alapítvánnyal együttműködve különböző ingyenes pályázatok útján tehetséges vagy rászoruló fiatalokból álló osztályok nyerhették meg kirándulásukat, a frissen érettségizettek pedig táncversenyen bizonyíthattak, és így jutottak el a magyar tenger partjára, ahol négy napos ingyenes programon pihenhették ki az érettségi izgalmait, együtt szórakozva a Középsuli.hu  szerkesztőgárdájával.

Kapcsolódó Cikkek

 • Minden napra három tojás

  Minden napra három tojás

  A tojásszövetség tiszta vizet öntött a pohárba, rehabilitálta az évtizedekkel ezelőtt tévesen elítélt tojást.

 • Az óvszer, ami fokozza az élvezetet

  Az óvszer, ami fokozza az élvezetet

  Miközben nap mint nap a legtöbb ember igyekszik a lehető legbiztonságosabbá tenni nemi életét, addig lassan feledésbe merül, hogy az óvszer nem csak a védekezésre, hanem a kifejezetten élvezet fokozására is kiválóan alkalmas lehet.

 • Negyven fölött jobb a szex

  Negyven fölött jobb a szex

  Egy új kutatás szerint negyven fölött kezdődik csak igazán a szexuális élet! Több mint ezer, negyven év feletti nőt kérdeztek szexuális aktivitásáról, annak minőségéről és 90 százalékuk arról számolt be, hogy az orgazmuskészségük nagyobb, mint a húszasa, harmincas éveikben és jobban át tudják adni magukat a gyönyörnek.