2017. december 15., péntek
Valér

Belföld

Tízezrek a budapesti strandokon

Ugyan a megtelt táblát egy budapesti strandon sem kellett kitenni, de szombaton 26 ezer, vasárnap 17 óráig pedig 31 ezer látogatója volt a kánikulában a fővárosi fürdőknek – közölte az M1 aktuális csatorna műsorában a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. értékesítési igazgatója.

Ez nem számít csúcsnak, de magas látogatottságot jelent, annak ellenére hogy sokan a tópartokon és fesztiválokon töltötték a hétvégét – tette hozzá Czinege Szilvia.

Mint elmondta: igen népszerű a Csillaghegyi és a Paskál strand. Szinte telt ház volt a Széchenyi Fürdőben, ahová 4500-an látogattak ki vasárnap 5 óráig, a Palatinuson pedig 7 ezren voltak.


A kánikulára tekintettel a Dagálynak és a Palatinusnak is meghosszabbították a nyitva tartását este 9-ig, és például a Széchenyi, vagy a Lukács is este 10-ig várja a vendégeket – mondta Czinege Szilvia.

Kapcsolódó Cikkek

 • Berkecz szivárogtatta ki Karácsony káromkodását

  Berkecz szivárogtatta ki Karácsony káromkodását

  Beismerte Berkecz Balázs az Együtt alelnöke, hogy ő volt az, aki nyilvánosságra hozta Karácsony Gergely (PM) beszédét, amelyben a baloldal új miniszterelnökjelöltje trágár szavak kíséretében kívánja háta közepére a jelölést.

 • Fogadjon örökbe ön is egy kisállatot!

  Fogadjon örökbe ön is egy kisállatot!

  Az ünnepek közeledtével egyre jobban felerősödik a örökbefogadási vágy, azonban sok esetben a kiválasztott kutyák, cicák néhány hónap elteltével ugyanannál a menhelynél kötnek ki, amelyből elvitték őket.

 • Küzdeni indult Orbán Brüsszelbe

  Küzdeni indult Orbán Brüsszelbe

  Hátizsákjában a magyarok véleményével indult el tegnap kora reggel Brüsszelbe Orbán Viktor miniszterelnök, ahol az EU-csúcson ismét a bevándorlás, a migráció ügye volt az egyik téma.