2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Belföld

Tízezrek a budapesti strandokon

Ugyan a megtelt táblát egy budapesti strandon sem kellett kitenni, de szombaton 26 ezer, vasárnap 17 óráig pedig 31 ezer látogatója volt a kánikulában a fővárosi fürdőknek – közölte az M1 aktuális csatorna műsorában a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. értékesítési igazgatója.

Ez nem számít csúcsnak, de magas látogatottságot jelent, annak ellenére hogy sokan a tópartokon és fesztiválokon töltötték a hétvégét – tette hozzá Czinege Szilvia.

Mint elmondta: igen népszerű a Csillaghegyi és a Paskál strand. Szinte telt ház volt a Széchenyi Fürdőben, ahová 4500-an látogattak ki vasárnap 5 óráig, a Palatinuson pedig 7 ezren voltak.


A kánikulára tekintettel a Dagálynak és a Palatinusnak is meghosszabbították a nyitva tartását este 9-ig, és például a Széchenyi, vagy a Lukács is este 10-ig várja a vendégeket – mondta Czinege Szilvia.

Kapcsolódó Cikkek

  • Belviszály sújtja az ellenzéket

    Belviszály sújtja az ellenzéket

    Két évre eltiltotta minden párttisztség viselésétől az LMP fegyelmi tanácsa Hadházy Ákost. Azért indult ellene fegyelmi vizsgálat, mert a párt vezetőtestületeinek tudta nélkül tárgyalt az MSZP-vel.

  • Orbán: A migráció szervezése bűncselekmény

    Orbán: A migráció szervezése bűncselekmény

    Az illegális migráció szervezése nemzetbiztonsági érdekeket sértő bűncselekménynek számít, ezért a magyar államnak kötelessége fellépni, meg kell tiltani, szankcionálni kell ezt a tevékenységet – közölte Orbán Viktor pénteki rádióinterjújában.