EUR: 308,37 Ft
CHF: 285,40 Ft
2016. október 24., hétfő
Salamon

Belföld

Tízezrek a budapesti strandokon

Csingtao, 2015. július 1.
Látogatók az idén első alkalommal megnyitott tengerparti strandon, a Santung tartománybeli Csingtaóban 2015. július 1-jén. (MTI/AP/Chinatopix)

Ugyan a megtelt táblát egy budapesti strandon sem kellett kitenni, de szombaton 26 ezer, vasárnap 17 óráig pedig 31 ezer látogatója volt a kánikulában a fővárosi fürdőknek – közölte az M1 aktuális csatorna műsorában a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. értékesítési igazgatója.

Ez nem számít csúcsnak, de magas látogatottságot jelent, annak ellenére hogy sokan a tópartokon és fesztiválokon töltötték a hétvégét – tette hozzá Czinege Szilvia.

Mint elmondta: igen népszerű a Csillaghegyi és a Paskál strand. Szinte telt ház volt a Széchenyi Fürdőben, ahová 4500-an látogattak ki vasárnap 5 óráig, a Palatinuson pedig 7 ezren voltak.

A kánikulára tekintettel a Dagálynak és a Palatinusnak is meghosszabbították a nyitva tartását este 9-ig, és például a Széchenyi, vagy a Lukács is este 10-ig várja a vendégeket – mondta Czinege Szilvia.

Kapcsolódó Cikkek

  • Letartóztatják a bicskei gyermekotthon vezetőjét

    Letartóztatják a bicskei gyermekotthon vezetőjét

    Indítványozta a bicskei gyermekotthon vezetőjének előzetes letartóztatását hétfőn a Székesfehérvári Járási és Nyomozó Ügyészség a nevelése, felügyelete alatt álló személy sérelmére, folytatólagosan elkövetett szexuális visszaélés és kiskorú veszélyeztetése bűntett gyanúja miatt indult büntetőügyben.

  • Jön a legolcsóbb internetcsomag

    Jön a legolcsóbb internetcsomag

    Minden magyarországi szolgáltató kínálatában elérhető lesz 2017. január 1-jétől a Digitális Jólét Alapcsomag – írta a hétfői Világgazdaság a Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos által vezetett Digitális Jólét Program titkárságának tájékoztatására hivatkozva.