2017. december 16., szombat
Etelka, Aletta

Egyéb XXII.kerület

Tóth József lezárva!

Augusztus 24-én este 18 óráig csatornaépítés miatt lezárják a Tóth József utcát a Nagytétényi út és a Pannónia utca között Az 58-as, a 141-es, a 250-es és a 258-as (941) autóbusz módosított útvonalon közlekedik: a Budafoki temető érintése nélkül, a Pannónia utca – Ferenc utca – Mező utca terelőútvonalon át. A járatokra ideiglenesen a 141-es busz Komló utca megállójában, illetve a Gádor utca és Mező utca kereszteződésénél lehet felszállni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.