EUR: 308,68 Ft
CHF: 285,19 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Egyéb

Új őrület: itt az arckini

Csingtao, 2015. július 16. Egy fürdőző arckini nevű, egész fejet takaró csuklyát visel egy csingtaói strandon 2015. július 16-án. A viselet védelmet nyújt a lebarnulástól, medúzacsípéstől és napszúrástól. (MTI/EPA/Vang Hajbin)

(MTI/EPA/Vang Hajbin)

A bikini és tankiri után most itt az arckini. Az egész fejet takaró csuklya a kínai csingtaói strandon mindennapos látvány, és csak remélni tudjuk, hogy nem hódítja meg Európát. A viselet megvéd a medúzacsípéstől, a napszúrástól és a barnulástól is. Őrült ötlet, nekünk nem tetszik.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Pörög a panelpiac

  Pörög a panelpiac

  Budapesten a panellakások átlagos négyzetméterára idén október közepén 329 ezer forint volt, ami 21 százalékos drágulást jelent az egy évvel korábbi átlagszinthez képest, 2014 októberéhez viszonyítva pedig 65 százalékos áremelkedést jelent.

 • Cirkuszoltak a Vajdában

  Cirkuszoltak a Vajdában

  A Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolában huszáros vágással oldották meg, hogy a gyerekeknek szombat ellenére legyen kedvük iskolába menni október 15-én.

 • Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy magyar állampolgárságú.